kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
деси_бургас написа:kiler_4o написа:мен никой не ме вижда ... Трябва да карам по-бавно Ако ne0 от алфа форума чете - Видя ли си бележката "Club Fiat Bulgaria " която ти сложих на чистачката ? :D:D:D:D:D:D Говоря за бравото ти, което измина около 30 метра + 90 градусов завой по-бързо, от колкото аз изминах 7-8 метра на спринт :D
Коментар
-
Гледайки в огледалото как някой ме снима, почнах да псувам наум, после се сетих да огледам колата на снимащия, като я видях веднага се сетих за msotiroff!!! На следващия светофар мисля че беше до мен, успоредно отляво.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=229733#229733
Коментар
-
А някой познава ли го този колега (келеш) с едно черно Уно (май беше) на пица Дон Вито? Явно разкарва пиците. Снощи по бул. Вардар (тъмно като в гъз, спрени коли покрай пазара аз пъпля с около 30-40 и гледам да не изкочи някой между колите и да го кача на капака) ми се залепил на не повече от 5 см от бронята (почти беше кола в кола) и ми натиска и реве и светка с фаровете. Бързах иначе щех да излезна да го "посъветвам" как се кара. После го гледам между колите, в насрещното, от лента за десен завой направо с мръсна газ на червено и се покри някъде. Тоз келеш другия път като го видя много сериозно ще наблегна да му изпиля нервичките.
Коментар
-
////Punto//// написа:А някой познава ли го този колега (келеш) с едно черно Уно (май беше) на пица Дон Вито? Явно разкарва пиците. Снощи по бул. Вардар (тъмно като в гъз, спрени коли покрай пазара аз пъпля с около 30-40 и гледам да не изкочи някой между колите и да го кача на капака) ми се залепил на не повече от 5 см от бронята (почти беше кола в кола) и ми натиска и реве и светка с фаровете. Бързах иначе щех да излезна да го "посъветвам" как се кара. После го гледам между колите, в насрещното, от лента за десен завой направо с мръсна газ на червено и се покри някъде. Тоз келеш другия път като го видя много сериозно ще наблегна да му изпиля нервичките.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
EVITA написа:Браво с червен багажник и стикер на форума видях на централна гара в Пловдив. Даже конспиративната ми мисъл запамети и номера му 6677. Кой беше това?Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар