Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Вчера по околовръстното на София, докато си седях в нормалното за там в час пик задръстване, покрай мен мина едно Купе с номер 8833 (или 338. Имаше стикер на Италфест, на форума не видях. Някой ако се познае...
    Аз в сряда май те видях теб, но не съм сигурен. На OMV до Вантотрейд с някакъв син Опел. Зареди и отпраши ... ?

Коментар

Ц, не съм бил аз.1/Опела ни е бял2/С него не се наемам да тръгна за София, че не ми е комфортен (въпреки че веднъж съм идвал и с него)

Коментар

Миналата седмица, четвъртък, червено браво в студентски град, на техническия университет, засече ме на кръговото пред 12-ти блок. Имаше стикер над задната чистачка точно...
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

днеска на гонките в пазарджишкото село Пищигово, видях пловдивско пунто синио с турбина и стикер на предното стакло

Коментар

GTipo написа:
            Миналата седмица, четвъртък, червено браво в студентски град, на техническия университет, засече ме на кръговото пред 12-ти блок. Имаше стикер над задната чистачка точно...
            Ще ме прощаваш, колега, ама като закъснявам за лекции и някои хора ми карат бавно много се изнервям и засичам без да искам...
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Immortal написа:
              Ц, не съм бил аз.1/Опела ни е бял2/С него не се наемам да тръгна за София, че не ми е комфортен (въпреки че веднъж съм идвал и с него)
              Значи съм се объркал, а и Опела за който говоря беше нов модел, но не знам точно какъв ... не ги следя немските произведения :D

Коментар

Днес в София, колега е заговорил баща ми пред Sky City..бил е със служебната си баничарка....
                Прикачени файлове

Коментар

Аз бях, но нямах време да те изчакам, а и не знаех колко ще се бавиш.Скивах моментално стикера на Бравото и заговорих баща ти, той се ошашка, човечеца Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Видя ли моделчетата за юбилея на Ферари ?!
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Здравей колега, да баща ми найстина се шашна..звъни ми по телефона и неможе си каже името, пък в същото време шетах по магазините с майка и кака ми Моделчетата са готини, ама аз си харесах едно Мазерати там

Коментар

днес май мернах бравото на Mescalin на брезовско шосе а след час имах работа до Технополис и видях бравока на Red Storm :D сефте в един ден двама съфорумци
                      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

coolboby написа:
                        Здравей колега, да баща ми найстина се шашна..звъни ми по телефона и неможе си каже името, пък в същото време шетах по магазините с майка и кака ми Моделчетата са готини, ама аз си харесах едно Мазерати там
                        Ми обаждай се другия път като идваш, ако имаш време де.М/у другото Бравото ти е много яко, особено джантите
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ако не си забелязал джантите са МОМО, макар, че нещо не ме кефят, а тая двуцефка не е биташки накрайник

Коментар

Хей и аз най-после да срещна кола от форума... Вчера се разминах с krum_ktk на Васил Левски малко преди Попа... Познах го по свинските опашки на предната броня
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

wwweb, май днес те мернах на кривото кръстовище до полицията

Коментар

Uneek написа:
                                wwweb, май днес те мернах на кривото кръстовище до полицията
                                На Баучер не съм бил днес, ама към 6 ч. минах през кръстовището (на Вапцаров) преди полицията

Коментар

Working...
                                X