Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е ... че аз съм културен водач ... рядко в града карам с над 60 ... Значи да се оглеждам из махалата за Браво с червена врата от тук нататък, не бях забелязал че си от квартала
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

...

Вчера (3 март) ходих до Беклемето и по пътя между Плевен и Ловеч се разминах с една групичка автомобили, които пътуваха в посока Плевен - имаше едно Браво и една Алфа, ама не видях имаше ли и други италианки Викам си - колегите от Ловеч са тръгнали към Плевен да видят Панорамата за празника)) Аз пък - в обратна посока
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Filcov написа:
        е ... че аз съм културен водач ... рядко в града карам с над 60 ... Значи да се оглеждам из махалата за Браво с червена врата от тук нататък, не бях забелязал че си от квартала
        Майтап - караше си нормално. Видиш ли ме - свиркай
        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Кой беше отседнал в Огнената кръчма тази вечер Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Браво със стикерче мернах :D
          Fiat Punto 1.1 6 Speed

Коментар

Колегата gamma в паркирано положение на Гладстоун към 16.00 - 17.00ч и пак го познах по тасовете
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Tо кола с такъв цвят няма, ти по тасовете я познаваш :P
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колегата Pinko със 166-цата във Вантотрейд днес

Коментар

Днес около 14:30 стоях точно до колегата Immortal на светофара до OMV в Ямбол.Опитах се да му се обадя но светна зелено и трябваше да тръгна.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Това возило "нещо ми говори", що ми се струва, че е на колега от форума. Нямаше стикери:

Коментар

Не си е поръчал !
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

mitenceto89 написа:
                        Днес около 14:30 стоях точно до колегата Immortal на светофара до OMV в Ямбол.Опитах се да му се обадя но светна зелено и трябваше да тръгна.
                        Ееее, другия път натискай клаксони, ръкомахай, святкай с фарове... все ще те забележа Без майтап, обади се някой път да пием по кафе поне - телефона ми го има в темата с телефоните. То ние качествена среща в Ямбол така и няма да направим...

Коментар

Аз засичам супер често фиатките на Anaboliy и Zarcov близо то София прес пред новта сграда на файзер и датекс. Zarcov аз мисля че те питах но не помня какво ми отговори в коя фирма работиш че аз бачкам в Датекс може да сме се засичали
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Вчера пред Корпус 3 на Шумеския университет видях Бравото на колежката/колегата V & R.Доста често го виждам паркирано там, но чак сега го познах по Старозагорската регистрация (посочена е и във подиса им).
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Вчера по околовръстното на София, докато си седях в нормалното за там в час пик задръстване, покрай мен мина едно Купе с номер 8833 (или 338. Имаше стикер на Италфест, на форума не видях. Някой ако се познае...

Коментар

Бяла Брава СА 2555 на бул. България срещу Билла- да си казва

Коментар

Working...
                                X