Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не аз идвах от към поликлиниката и чаках за ляв завой към мака

Коментар

Бе аз с Темпричката и с четири човека. Ама той donna ако го знаеш каква подметка има.... Жена ми веднага изкоментира, че от тоз нашия форум всички били луди глави
      ти да ме беше засякъл онзи ден / четвъртък и петък / като ходих до Велико Търново и обратно... този път и аз с 4 човека... ама пунтото като набере и след това е като торпила с 4 човека ама май си оставих задния десен амортисьор в Хаинбоаз... баси дупките...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Явка, днес се разминахме с теб в задръстването на Траката. Аз слизах от Евксиноград, а ти отиваше в нея посока. Но докато захапя каква кола е насреща ми (а и бях леко изнервен, че 25мин минах 250метра) и само по номерата зацепих, че си ти... Крайно време е да пием по кафе нейде (не, че днес в това задръстване не можеше и това да свършим)...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Авео написа:
          Immortal написа:
          Тя не стана ли вече на 100 000 км Линеята?
          ....е бре, де отиде ти, тъкмо преди малко пуснах в темата че днес врътнах 25000...
          Явка, днес се разминахме с теб в задръстването на Траката. Аз слизах от Евксиноград, а ти отиваше в нея посока. Но докато захапя каква кола е насреща ми (а и бях леко изнервен, че 25мин минах 250метра) и само по номерата зацепих, че си ти... Крайно време е да пием по кафе нейде (не, че днес в това задръстване не можеше и това да свършим)...
          ...хехе, ми що не свирна...то що коли имаше, малииии.....

Коментар

Абе какво свирване, какви пет лева - така се бях изнервил, че май ако си ме видял си ме запомнил - мареа на светодиодни габарити Бях забравил да светна късите...Укривих се - значи от ОПЕТ до Траката съм карал с не по-виоска скорост от 3.5км/час, сигурно изтрих съединител за 1 месец напред...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Докато си карах лежерно по околовръстното посока центъра около 13ч около бензиностанция ЕКО ме изпревари едно тъмно синьо Браво. Само видях, че има стикер, зад него имаше и друга кола и не видях номера. Да си признава кой е
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес из Бургас мернах едно маслено зелено Купе с Пловдивска регистрация, номера беше от типа на "6646" или нещо от сорта, неможах да видя дали има стикер: ) Ако е някой колега бързо да си казва
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

мен никой не ме вижда ... Трябва да карам по-бавно Ако ne0 от алфа форума чете - Видя ли си бележката "Club Fiat Bulgaria " която ти сложих на чистачката ? :D:D:D:D:D:D Говоря за бравото ти, което измина около 30 метра + 90 градусов завой по-бързо, от колкото аз изминах 7-8 метра на спринт :D

Коментар

мнооооого опънато пунто с стикер отзад прелетя по "Дунав" към 18.00!!! кой беше?/макар че се досещам :D /
                    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

хмм .. да не съм бил аз .. някъде по това време минах от там в посока панаира
                      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

така си и мислех

Коментар

охх такъв глад ме беше подгонил тъкмо се прибирах ... ти с какво беше, къде ... не съм те забелязал
                          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

spark написа:
                            Докато си карах лежерно по околовръстното посока центъра около 13ч около бензиностанция ЕКО ме изпревари едно тъмно синьо Браво. Само видях, че има стикер, зад него имаше и друга кола и не видях номера. Да си признава кой е
                            Аз се прибирах по това време от Бриколаж и мернах една зелена брава в средната лента май някъв голф имаше зад мен
                            RIP Bravo 100 16V
                            Audi A4 2.5 TDI

Коментар

@bambucha: Разконспириран си, в средната лента бях Не настъпвам много, че след 3000об доста ръмжи откъм колектора, сигурно пак се е сцепила двуцевката
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Filcov написа:
                                охх такъв глад ме беше подгонил тъкмо се прибирах ... ти с какво беше, къде ... не съм те забелязал
                                аз бях спрял.бравото ми е с червена 3-та врата /ма то с тая скорост как да видиш нещо /

Коментар

Working...
                                X