Не аз идвах от към поликлиниката и чаках за ляв завой към мака
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Бе аз с Темпричката и с четири човека. Ама той donna ако го знаеш каква подметка има.... Жена ми веднага изкоментира, че от тоз нашия форум всички били луди главиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Явка, днес се разминахме с теб в задръстването на Траката. Аз слизах от Евксиноград, а ти отиваше в нея посока. Но докато захапя каква кола е насреща ми (а и бях леко изнервен, че 25мин минах 250метра) и само по номерата зацепих, че си ти... Крайно време е да пием по кафе нейде (не, че днес в това задръстване не можеше и това да свършим)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
jenshen73 написа:Авео написа:Immortal написа:Тя не стана ли вече на 100 000 км Линеята?
Коментар
-
Абе какво свирване, какви пет лева - така се бях изнервил, че май ако си ме видял си ме запомнил - мареа на светодиодни габарити Бях забравил да светна късите...Укривих се - значи от ОПЕТ до Траката съм карал с не по-виоска скорост от 3.5км/час, сигурно изтрих съединител за 1 месец напред...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
мен никой не ме вижда ... Трябва да карам по-бавно Ако ne0 от алфа форума чете - Видя ли си бележката "Club Fiat Bulgaria " която ти сложих на чистачката ? :D:D:D:D:D:D Говоря за бравото ти, което измина около 30 метра + 90 градусов завой по-бързо, от колкото аз изминах 7-8 метра на спринт :D
Коментар
-
spark написа:Докато си карах лежерно по околовръстното посока центъра около 13ч около бензиностанция ЕКО ме изпревари едно тъмно синьо Браво. Само видях, че има стикер, зад него имаше и друга кола и не видях номера. Да си признава кой еRIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар