Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е мезе.не караше чак толкова бързо
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Днес се засякохме с колегата donnna по пътя Несебър - Бургас.Чакам си аз чинно на светофара на изхода от Несебър (ужас!!! ЗАдръстване от поне 30-тина коли, какво ли ще е лятото, не мога да си представя) и гледам през една кола пред мен едно синьо Пунто със стикер. Гледам - бургаски номер. И тъй като с повечето колеги от Бургас се познаваме, пък такава кола не съм виждал, се сетих че само donna ще да е.Той обаче (да го похваля), също е наблюдателен и ме угади дори без да види стикер. Помаха ми, аз му пресветнах с фаровете После се сетих, че имам в колата разпечатка с всички телефони от форума, че се и чухме Още веднъж, поздрави, колега!!!Ама много бяга това Пунто... едвам смогвах да те догоня (само щото бяхме 4 човека, и най-вече жена ми беше вътре, тя ми е спирачката )

Коментар

викаш, едвам си го догонил..... ти с какво беше. Сякаш никой не знае стила ти на каране......ма тоз път няма ти са дам ей....
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Бе аз с Темпричката и с четири човека.Ама той donna ако го знаеш каква подметка има.... Жена ми веднага изкоментира, че от тоз нашия форум всички били луди глави

Коментар

Днес при Хит-ко имаше едно сиво Браво със Старозагорски номер и бяла лепенка над задния номер "www.fiat-bg.org".Но аз минах мн набързо през сервиза и неможах да разбера на кого беше.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

mitenceto89 написа:
              Днес при Хит-ко имаше едно сиво Браво със Старозагорски номер и бяла лепенка над задния номер "www.fiat-bg.org".Но аз минах мн набързо през сервиза и неможах да разбера на кого беше.
              а една сива Темпра със сливенски номер да си виждал Срамота, от един град сме, пък не се познаваме

Коментар

phoenix написа:
                викаш, едвам си го догонил..... ти с какво беше. Сякаш никой не знае стила ти на каране......ма тоз път няма ти са дам ей....
                А между другото от известно време насам карам съвсем спокойно и бавно (без майтап), което пряко резултира в разхода на гориво. Извънградско паднахме на под 10/100 (за сравнение с преди - 12/100)...

Коментар

Сивата Темпра не съм я засичал.Днес около 20h. видях една Темпра в Графа до 84бл. до гаражите, но беше тъмно и не видях номера.Ако си бил ти много често трябва да се засичаме,защото по 5 пъти на ден ходя до 84бл.

Коментар

Не съм бил аз, но офиса ни е в 72 блок на графа, а Темпрата през деня стои някъде пред блока. Вечер си я прибирам другаде. НО днес не е била моята, щото пътувах.

Коментар

mitenceto89 написа:
                      Сивата Темпра не съм я засичал.Днес около 20h. видях една Темпра в Графа до 84бл. до гаражите, но беше тъмно и не видях номера.Ако си бил ти много често трябва да се засичаме,защото по 5 пъти на ден ходя до 84бл.
                      Тоз номер на аватара наистина ли е твоя? Не са ли по илядо лева тез номера?

Коментар

Номера ми е правен на Paint,а иначе има само две седмици.А за 72бл. - минавам и край него ама не съм обърнал внимание.Ще се заглеждам вече.Поздрави

Коментар

Тези дни непрекъснато виждам Puntoto на Ключаря! Един път пред офиса на Стамболийски, днес минах до него на OMV-то на Иван Гешов. Да не говорим, че и през 5-те кьошета минавам често! :D
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

А кой беше този колега малоумник, със сиво пунто МК1 , СА 6712 ММ (за 2-рите 2 цифри не съм сигурен, но за всичко останало по номера съм сигурен), който се движеше по патриарха около 21-21:15 с посока ОТ 5-ТЕ КЬОШЕТА КЪМ ВИТОША !!! И му свиркат хората той пък ги псува. Евала колега, велик си !!! Ама защо нямаше някой Урал или КАМАЗ срещу теб да ти дойде акъла.

Коментар

wwweb днес караше алфичката из града :D Аз му присветнах ама той не ме видя На кръстовището при Алианц банка стана засечката

Коментар

Uneek написа:
                                wwweb днес караше алфичката из града :D Аз му присветнах ама той не ме видя На кръстовището при Алианц банка стана засечката
                                ... ама съм кьорав Май правих ляв завой там по посока поликниката. Ти от Мака ли си се спускал?

Коментар

Working...
                                X