е мезе.не караше чак толкова бързо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес се засякохме с колегата donnna по пътя Несебър - Бургас.Чакам си аз чинно на светофара на изхода от Несебър (ужас!!! ЗАдръстване от поне 30-тина коли, какво ли ще е лятото, не мога да си представя) и гледам през една кола пред мен едно синьо Пунто със стикер. Гледам - бургаски номер. И тъй като с повечето колеги от Бургас се познаваме, пък такава кола не съм виждал, се сетих че само donna ще да е.Той обаче (да го похваля), също е наблюдателен и ме угади дори без да види стикер. Помаха ми, аз му пресветнах с фаровете После се сетих, че имам в колата разпечатка с всички телефони от форума, че се и чухме Още веднъж, поздрави, колега!!!Ама много бяга това Пунто... едвам смогвах да те догоня (само щото бяхме 4 човека, и най-вече жена ми беше вътре, тя ми е спирачката )
Коментар
-
викаш, едвам си го догонил..... ти с какво беше. Сякаш никой не знае стила ти на каране......ма тоз път няма ти са дам ей....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
mitenceto89 написа:Днес при Хит-ко имаше едно сиво Браво със Старозагорски номер и бяла лепенка над задния номер "www.fiat-bg.org".Но аз минах мн набързо през сервиза и неможах да разбера на кого беше.
Коментар
-
phoenix написа:викаш, едвам си го догонил..... ти с какво беше. Сякаш никой не знае стила ти на каране......ма тоз път няма ти са дам ей....
Коментар
-
mitenceto89 написа:Сивата Темпра не съм я засичал.Днес около 20h. видях една Темпра в Графа до 84бл. до гаражите, но беше тъмно и не видях номера.Ако си бил ти много често трябва да се засичаме,защото по 5 пъти на ден ходя до 84бл.
Коментар
-
Тези дни непрекъснато виждам Puntoto на Ключаря! Един път пред офиса на Стамболийски, днес минах до него на OMV-то на Иван Гешов. Да не говорим, че и през 5-те кьошета минавам често! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
А кой беше този колега малоумник, със сиво пунто МК1 , СА 6712 ММ (за 2-рите 2 цифри не съм сигурен, но за всичко останало по номера съм сигурен), който се движеше по патриарха около 21-21:15 с посока ОТ 5-ТЕ КЬОШЕТА КЪМ ВИТОША !!! И му свиркат хората той пък ги псува. Евала колега, велик си !!! Ама защо нямаше някой Урал или КАМАЗ срещу теб да ти дойде акъла.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар