Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

?!? Каде пък толкова често се засичате като той не излиза много много!
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

хаха, ами понеже беше два пъти за около седмица и за това така генерализирах познах го по неоните и джантите
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Ако ме засечеш и мен може да се спреш да се видим! (ако можеш да ме стигнеш де) Аз съм с червения неон.
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

знам, теб те видях на морето, но за съжаление, само колата, разбира се, че ще те спра пп ще пробвам да те хвана, пък ще видим
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Тъмно Браво 3614 със форумска лепенка на задния прозорец. Вчера около 17:30 беше спряло пред Триа-та. Да си признае без бой
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

признавам си де.... не ма биите там ми е офиса и затва всеки ден може да се забележи накриво паркирано браво П.С. с колегите от меден рудник как пък един път не се засякохме някъде? или сме ама кат не ва познавам....
              Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

Идвай на срещата в неделя и ще се запознаем ако не се познаваме
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Кой прелетя тази вечер с браво жтд в 21:30 по шипченски проход и после зави към слатина? Добре че имаше светофари, защото скорости от порядъка на 90+ по този булевард не бяха чужди на шофьора. За да не пита някой как ги засекох - бях плътно зад него, и си гледах километража.

Коментар

ogi28b написа:
                    Кой прелетя тази вечер с браво жтд в 21:30 по шипченски проход и после зави към слатина? Добре че имаше светофари, защото скорости от порядъка на 90+ по този булевард не бяха чужди на шофьора. За да не пита някой как ги засекох - бях плътно зад него, и си гледах километража.
                    Поздравления колега. Само така се справяме с нарушителите и спийд брейкърите.
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

BEX---GT написа:
                      хаха, ами понеже беше два пъти за около седмица и за това така генерализирах познах го по неоните и джантите
                      Колега за сега не съм с летите джанти Но по светлините няма ка да ме сбъркаш
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Специални поздрави за незнайният колега с тъмно синьо Браво с номер .....4019..... от Бургас, с новата емблема на задното стъкло, който докато неистово мигахме с ВескоТ за да го поздравим, даде газ от дясната страна на кръговото, профуча пред всички коли и направи ляв завой на кръстовището.....евала колега, без лоши чувства, но все си мислих, че фиатаджиите сред дребните нарушения, сме поне коректни шофери.....
                        поздрави и на теб,много бьрзах и аз те видяхПросто нямаше как да не те видя с това бижу(fiat linea)
                        bravo 1.4 12v -11.1996 Калпав модел другпьт........
                        aveo 1.4 16v -2008

Коментар

Има ли някой от форума с Фиат Купе - червено с номер РВ 8988 ? Паркирало в една пресечка до хотел "Лайпциг" в Пловдив? Да си признае !?
                          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                          Porsche 944 S2
                          http://www.valmcrae.snimka.bg/
                          http://vbox7.com/user:val_mcrae
                          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

май човека не е от форума.аз редовно го засичам в търговията на брезовско шосе.м/у другото защо не мога да видя фиат със стикер на форума из Пловдив
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Е гледай де, вече втори ден развявам Темпрата с цели 3 (три) стикера из Филибето, майна.Даже и из съседния Асеновград

Коментар

повярвай ми гледам всеки фиат!даже жената почна да се ядосва/сигурно щото доста ги карат красиви шофьорки /
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X