Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@Spark, случайно днес да си минал окколо 2-3 часа максимум - покрай втората спирка ?

Коментар

някой да е с браво ГТ с алуминиеви джанти с капачки на алфа, срещу японския в една уличка, видимо не е помръдвано поне от седмица? цвят светло синкаво такова едно....

Коментар

@kiler_4o: Не, на работа съм бил по това време.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колегата Sparco Racing. Вчера около 10:30 на ОМВ Хаджи Димитър. Много добре изглежда колата. Браво за Бравото
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Преди около един час на улица Кракра Варна пресичах платното и колега с тъмно синьо до почти черно Браво ми даде път...като ме подмина видях отзад стикерите на клуба.....обаче най старите

Коментар

Колегата gamma беше засечен преди малко спрял до бизнес центъра пред църквата :D

Коментар

Тъй вярно Мен видя ли ме или само колата?
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Само колата, ходим отвреме на време да хапваме в това заведение до църквата.

Коментар

Lane Staley написа:
                    Колегата Sparco Racing. Вчера около 10:30 на ОМВ Хаджи Димитър. Много добре изглежда колата. Браво за Бравото
                    Човече какво и хареса ??? Направо съм и потрошил всички брони...Скоро започвам Боди Кита

Коментар

От 50 метра не си личи Повдигни ги малко, 2 - 3 см ще ти спестят доста главоболия.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз днес видях едно Браво ХГТ с номер 3533 нещо такова (имаше стикер на форума на задното стъкло), бяхме спрели почти един до друг на светофара след моста на Подуене, нека да си признае кой е?
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          Аз днес видях едно Браво ХГТ с номер 3533 нещо такова (имаше стикер на форума на задното стъкло), бяхме спрели почти един до друг на светофара след моста на Подуене, нека да си признае кой е?
                          Aз го познавам ама нека той да си каже :P

Коментар

blagun написа:
                            мдааатова до скоро се продаваше :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Специални поздрави за незнайният колега с тъмно синьо Браво с номер .....4019..... от Бургас, с новата емблема на задното стъкло, който докато неистово мигахме с ВескоТ за да го поздравим, даде газ от дясната страна на кръговото, профуча пред всички коли и направи ляв завой на кръстовището.....евала колега, без лоши чувства, но все си мислих, че фиатаджиите сред дребните нарушения, сме поне коректни шофери.....

Коментар

Много често виждам Анатолий в студентски град, само че първия път бях с на бащата вектрата, а втория - в обратна посока иначе следващия път ще го спра да си полафим
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X