Predatorsi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес мернах, Пунтото на колегата "Amadeos" на светофара на ИСУЛ, бях спрял на около 20-тина метра от него, но той изглежда не ме видяFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
А някой случайно да е ходил на кино днес към 17 часа??? На кино Арена в кв. Света тройца??? С тъмно синьо Браво и дрифтчета по паркинга и замалко да отнесе един бордюр. Гледах отвисоко и не видях номер, стикер или нещо друго, което да го идентифицира, че е от клуба, но да питам все пак.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Това Пунто е доста брутално! Преди време ме задмина, точно излязло от автомивка!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
kiler_4o написа:готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивамBrava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:kiler_4o написа:готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар