Тъй тъй , вярно приказваш. С kiler_4o тримата сме почти съседи и можем да организираме една махленска среща. Така поне има шанс да се откопча за 30-на минути. Бих ви поканил на Бакарди-то че ми е точно насреща , ама като знам аз как си намирам място за паркиране , не ми се ще да ви мъча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
хах, Runner, между другото това игрище дето е между моя и твоя блок е игрището, на което се преобърнах по таван :Dами паркира се много лесно там ... а да не говорим малко по-нагоре пред другото заведение, не му помня името ... ама от другата страна на бакардито има един нов блок, пред който има един паркинг, винаги празен :D Деси-Бургас също е много близо, само че до Spark И все ще има още някой ... само не разбирам след като сме от един квартал, защо не съм засичал нито един от вас :D по 1000 км. на месец изминавам, но нито един
Коментар
-
kiler_4o написа:хах, Runner, между другото това игрище дето е между моя и твоя блок е игрището, на което се преобърнах по таван :Dами паркира се много лесно там ... а да не говорим малко по-нагоре пред другото заведение, не му помня името ... ама от другата страна на бакардито има един нов блок, пред който има един паркинг, винаги празен :D Деси-Бургас също е много близо, само че до Spark И все ще има още някой ... само не разбирам след като сме от един квартал, защо не съм засичал нито един от вас :D по 1000 км. на месец изминавам, но нито единBrava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:kiler_4o написа:хах, Runner, между другото това игрище дето е между моя и твоя блок е игрището, на което се преобърнах по таван :Dами паркира се много лесно там ... а да не говорим малко по-нагоре пред другото заведение, не му помня името ... ама от другата страна на бакардито има един нов блок, пред който има един паркинг, винаги празен :D Деси-Бургас също е много близо, само че до Spark И все ще има още някой ... само не разбирам след като сме от един квартал, защо не съм засичал нито един от вас :D по 1000 км. на месец изминавам, но нито един
Коментар
-
Бургаско синьо Браво с надпис REMUS на задното стъкло. Предполагам, че не е форумско, ама да питамДнес привечер го гоних по пътя Созопол - Бургас и си подобрих рекорда за максимална скорост с Мими - 180 км/ч :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
аз пък всеки ден виждам най-малко по 20 ФИАТа, и поне 3-4 от тях са Брава, и непрекъснато ги оглеждам отвсякъде за стикери или нещо подобно, и нито един няма. Така че може да съм видял на някой колата но да не знам че е той С други думи: Никой не съм виждал никогаОная вечер в снега на един светофар бях аз, зад мен една Брава на газ, отдясно - тъмносиня Мария, която замина направо, а двете Брави завихме наляво
Коментар
-
Колега идентифицирай се
СофияСиво Пунто (не видях рег. номер) SX 60 с 2 врати от ’93 - ’99г.Пътъващ по бул. Овча купел и на кръстовището с бул. цар Борис 3-ти прави ляв завой в посока център. Кара по булеварда и на кръстовището с ул. Мъглен и ул. Софийски герой завива по Мъглен. Към квартал Лагера.Часа е около 13 и нещо. Имаше стикер на клуба горе по средата на задния прозорец и лепенка газ. Беше мъж шофиор и жена спътник.Колегата който се разпознава да се идентифицира.Малко инфо - аз бях със зелено Пунто 5 врати залепено до багажника му.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Хах ,Вие в София поне се виждате бе хора,аз тука в Пазарджик никой не виждам,а мисля че има във форума хора от Пазарджик!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар