Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тъй тъй , вярно приказваш. С kiler_4o тримата сме почти съседи и можем да организираме една махленска среща. Така поне има шанс да се откопча за 30-на минути. Бих ви поканил на Бакарди-то че ми е точно насреща , ама като знам аз как си намирам място за паркиране , не ми се ще да ви мъча.
    Brava 1.6 ELX

Коментар

хах, Runner, между другото това игрище дето е между моя и твоя блок е игрището, на което се преобърнах по таван :Dами паркира се много лесно там ... а да не говорим малко по-нагоре пред другото заведение, не му помня името ... ама от другата страна на бакардито има един нов блок, пред който има един паркинг, винаги празен :D Деси-Бургас също е много близо, само че до Spark И все ще има още някой ... само не разбирам след като сме от един квартал, защо не съм засичал нито един от вас :D по 1000 км. на месец изминавам, но нито един

Коментар

kiler_4o написа:
        хах, Runner, между другото това игрище дето е между моя и твоя блок е игрището, на което се преобърнах по таван :Dами паркира се много лесно там ... а да не говорим малко по-нагоре пред другото заведение, не му помня името ... ама от другата страна на бакардито има един нов блок, пред който има един паркинг, винаги празен :D Деси-Бургас също е много близо, само че до Spark И все ще има още някой ... само не разбирам след като сме от един квартал, защо не съм засичал нито един от вас :D по 1000 км. на месец изминавам, но нито един
        Половината месец се движа с най-хубавата кола - служебната та затова. С Пунтото ли си се обръщал там ли със стария Фиат ?
        Brava 1.6 ELX

Коментар

В събота или неделя може да направим едно бакарди.. за 100м сега колата от гаража ли да вадя А и каква ти квартална среща, то меден рудник е град в града :D
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес на паркинга на Mall of Sofia колегата BO, не съм сигурен да ли беше той, с много готин номер - някакви поредни цифри.

Коментар

ruNNer написа:
              kiler_4o написа:
              Половината месец се движа с най-хубавата кола - служебната та затова. С Пунтото ли си се обръщал там ли със стария Фиат ?
              С вартбурга :D малко след като купихме чинкуечентото А ако бях обърнал фиат щях да се метна от осмия етаж :D

Коментар

Бургаско синьо Браво с надпис REMUS на задното стъкло. Предполагам, че не е форумско, ама да питамДнес привечер го гоних по пътя Созопол - Бургас и си подобрих рекорда за максимална скорост с Мими - 180 км/ч :D
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Деска мернах spark да ми маха до операта, но аз докато се усетя и го бях подминал
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Отивахме на биричка с колегите
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

аз пък всеки ден виждам най-малко по 20 ФИАТа, и поне 3-4 от тях са Брава, и непрекъснато ги оглеждам отвсякъде за стикери или нещо подобно, и нито един няма. Така че може да съм видял на някой колата но да не знам че е той С други думи: Никой не съм виждал никогаОная вечер в снега на един светофар бях аз, зад мен една Брава на газ, отдясно - тъмносиня Мария, която замина направо, а двете Брави завихме наляво

Коментар

Колега идентифицирай се

СофияСиво Пунто (не видях рег. номер) SX 60 с 2 врати от ’93 - ’99г.Пътъващ по бул. Овча купел и на кръстовището с бул. цар Борис 3-ти прави ляв завой в посока център. Кара по булеварда и на кръстовището с ул. Мъглен и ул. Софийски герой завива по Мъглен. Към квартал Лагера.Часа е около 13 и нещо. Имаше стикер на клуба горе по средата на задния прозорец и лепенка газ. Беше мъж шофиор и жена спътник.Колегата който се разпознава да се идентифицира.Малко инфо - аз бях със зелено Пунто 5 врати залепено до багажника му.
                        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Горния пост започва като криминален роман и свършва като полицейска хроника :P
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                            Горния пост започва като криминален роман и свършва като полицейска хроника :P
                            Това исках и да постигна Явно съм успял. Да видим дали ще пише колегата. Да се запознаем май сме съседи. :P
                            Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                            Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Re: Колега идентифицирай се

Alex_kk написа:
                              София Беше мъж шофиор и жена спътник..
                              Колега , представи си че жената на въпросния шофьор чете форума и не е била тя возещата се в колата ?Има да пише обяснения ....Ша му почерниш живота на човека
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Хах ,Вие в София поне се виждате бе хора,аз тука в Пазарджик никой не виждам,а мисля че има във форума хора от Пазарджик!
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X