....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
хахаха... Тази тема не я бях виждал до сега... но колега Авео, мене си видял... Аз бях спрял там да купувам плочки, че съм се замъдрил с един ремонт вкъщи.... Аз съм с Типо и съм с нааааай-най-старите стикери, дето още с Крематора в дир-а направихме.
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
най-малкото пък, че моето пунто има на три места лепенки с ника ми Айде, кога ще правим пак среща, та да се опознаем с новите членове и да се видим със "старите" ? Spark, вчера Interceptor дойде в буквалния смисъл "до вас" и ти не му се обади ... тц тц ... :D
Колегата AdViSoRa го видях в петък, разминахме се на Околовръстното след Драгалевското шосе по посока Бояна. Беше точно по нанадолното и беше до сервиза за технически прегледи (мисля че и ауспуси правят там). Аз бях в обратната посока-към Младост. Познах го по висналото огледало на Пунтото. Та колега накъде така?!......... Признай си без бой.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Колегата AdViSoRa го видях в петък, разминахме се на Околовръстното след Драгалевското шосе по посока Бояна. Беше точно по нанадолното и беше до сервиза за технически прегледи (мисля че и ауспуси правят там). Аз бях в обратната посока-към Младост. Познах го по висналото огледало на Пунтото. Та колега накъде така?!......... Признай си без бой.
Сервиза, къде иначе
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Коментар