Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    ....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
    хахаха... Тази тема не я бях виждал до сега... но колега Авео, мене си видял... Аз бях спрял там да купувам плочки, че съм се замъдрил с един ремонт вкъщи.... Аз съм с Типо и съм с нааааай-най-старите стикери, дето още с Крематора в дир-а направихме.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

деси_бургас написа:
      Пък аз май видях kiler_4o, т.е. колата му пред 117бл. в меден рудник в събота
      Сигурно е ходил за пасти на Амадеуса kiler_4o признай си :P
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

хмм, в събота почти цял ден бях в центъра ... ако не се лъжа след урока по математика минах да платя някои сметки ...

Коментар

Не съм сигурна , просто колата мярнах запомних я от снимка във форума
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

най-малкото пък, че моето пунто има на три места лепенки с ника ми Айде, кога ще правим пак среща, та да се опознаем с новите членове и да се видим със "старите" ? Spark, вчера Interceptor дойде в буквалния смисъл "до вас" и ти не му се обади ... тц тц ... :D

Коментар

Къде до нас? Ами за неделя може да измислим нещо... Не знам Веско дали ще се е върнал от чужбината тогава а и какво ще е времето.

Коментар

:P
                НеделяВероятност за Дъжд - 30%. Облачно. Максимална Температура: 17° C. Вятър И-СИ 21 km/h.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ruNNer преди малко по баира за Меден Рудник, да се издава къде е ходил

Коментар

Колегата AdViSoRa го видях в петък, разминахме се на Околовръстното след Драгалевското шосе по посока Бояна. Беше точно по нанадолното и беше до сервиза за технически прегледи (мисля че и ауспуси правят там). Аз бях в обратната посока-към Младост. Познах го по висналото огледало на Пунтото. Та колега накъде така?!......... Признай си без бой.
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

spark написа:
                      ruNNer преди малко по баира за Меден Рудник, да се издава къде е ходил
                      Той ruNNer след като 2 седмици си кара Бравата без седалки за да събира повече багаж и вече ви е съсед на около 100м по права линия.
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Аз днес се разминах с t_mag на Цариградско шосе посока центъра, непосредсвено преди Орлов мост. Познах го по надписите
                        RIP Притежателка на горда Panda RIP
                        Bravo 1.2 16V

Коментар

Е аз защо не виждам никого Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

И на мен не ми се случва често, въпреки че всеки ден карам из София
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Alex_kk написа:
                              Колегата AdViSoRa го видях в петък, разминахме се на Околовръстното след Драгалевското шосе по посока Бояна. Беше точно по нанадолното и беше до сервиза за технически прегледи (мисля че и ауспуси правят там). Аз бях в обратната посока-към Младост. Познах го по висналото огледало на Пунтото. Та колега накъде така?!......... Признай си без бой.
                              Сервиза, къде иначе
                              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                              ...and justice for all

Коментар

@ruNNer: Време е за квартални срещи вече

Коментар

Working...
                                X