Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри @Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

bellew написа:
      @kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри @Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
      оо там ли Да, ясно а тези три маневри ги направих защото видях, че микробуса пред мен ако няма достатъчно място може да ми пробва предната броня (беше служебен ) ... Но после се разкарах от там, защото се замислих, че в строежа може да влезе някой камион и ... нали разбираш по тея тесни улички А обикновено спирам след мястото и паркирам на задна, този път просто не ми хареса колко далеч съм спрял (и винаги като се случи да е мн. голямо разстоянието правя така) и се наместих по-близо ...

Коментар

Не ми се оправдавай аз даже слязох от колата да ти махам, като видях че не ми обръщаш внимание продължих - нямах много време
        Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
        http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Няколко вечери към 21:10 - 21:15 засичам едно бяло Пунто да завива от "Ботева" по "Македония". Става така, че все карам зад него. Да не е на някой от форума?
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

bellew написа:
            Не ми се оправдавай аз даже слязох от колата да ти махам, като видях че не ми обръщаш внимание продължих - нямах много време
            :O ти направо изби рибата, ще питам момчето с мен дали е видяло някоя брава, аз въобще не си спомням в този ден да съм виждал брава някъде особено пък някоя форумска Чувствам се много гадно, днес ще си изкарам яда на полигона в тренировки за събота

Коментар

Днес си намерих брошурка на колата за италфеста1Кой ли ми я е сложил? :D

Коментар

Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"

Коментар

Kuku написа:
                  Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"
                  ...точно в този час, познай от къде съм идвал или на къде съм отивал... .........ако си взел вече черният дзвер, значи и аз съм те видял. Вреше се в крайната лява лента....Един въпрос, днес вече официално приключих с плащанията и от утре започват да регистрират колата. Имаш ли представа за колко време става, защото ми казаха, че петък не е сигурно...

Коментар

Авео написа:
                    Kuku написа:
                    ...точно в този час, познай от къде съм идвал или на къде съм отивал... .........ако си взел вече черният дзвер, значи и аз съм те видял. Вреше се в крайната лява лента....Един въпрос, днес вече официално приключих с плащанията и от утре започват да регистрират колата. Имаш ли представа за колко време става, защото ми казаха, че петък не е сигурно...
                    Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя

Коментар

Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце

Коментар

Kuku написа:
                        Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце
                        Kuku кога ше черпиш за грандето
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

doofiat написа:
                          Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя
                          ...с тоз Румстер хич не ми се и обаждай...как не те е срам, колко пъти ти казах, че тоя танк не е за теб......бой до дупка, утре съм пак в София и ако не ме чакаш на гарата в 7 сутринта, лично ще те намеря....хахахаха..... ...шегувам се, някой трябва да ме прибере от ЖП-то в петък, ще ти звънна, ако си свободен да ме вземеш, че ще бъда натоварен като магаре...и от там отиваме в АИ....Киро, сори за офтопика...

Коментар

Авео написа:
                            doofiat написа:
                            ...с тоз Румстер хич не ми се и обаждай...как не те е срам, колко пъти ти казах, че тоя танк не е за теб......бой до дупка, утре съм пак в София и ако не ме чакаш на гарата в 7 сутринта, лично ще те намеря....хахахаха..... ...шегувам се, някой трябва да ме прибере от ЖП-то в петък, ще ти звънна, ако си свободен да ме вземеш, че ще бъда натоварен като магаре...и от там отиваме в АИ....Киро, сори за офтопика...
                            Ръмстърът е най-практичния семеен автомобил със своя голям багажник и невероятната конфигурация на задните седалки.Ходих на тест-драйв на 1,9 TDI PD 105 к.с. - страшен е. Ускорява много бързо.

Коментар

doofiat написа:
                              Авео написа:
                              doofiat написа:
                              Ръмстърът е най-практичния семеен автомобил със своя голям багажник и невероятната конфигурация на задните седалки.Ходих на тест-драйв на 1,9 TDI PD 105 к.с. - страшен е. Ускорява много бързо.
                              И е грозен колкото си иска
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Пък аз май видях kiler_4o, т.е. колата му пред 117бл. в меден рудник в събота
                                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Working...
                                X