@kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри @Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
bellew написа:@kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри @Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
Коментар
-
bellew написа:Не ми се оправдавай аз даже слязох от колата да ти махам, като видях че не ми обръщаш внимание продължих - нямах много време
Коментар
-
Явор Митев
Kuku написа:Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"
Коментар
-
Авео написа:Kuku написа:Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"
Коментар
-
Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце
Коментар
-
Kuku написа:Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърцеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Явор Митев
doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя
Коментар
-
Авео написа:doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя
Коментар
-
doofiat написа:Авео написа:doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадяex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар