Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видях те, ти ли беше ?

Кога и къде? Няколко дни имаме проверка в офиса от трима чужденци и ми пуши главата, а в дъжд предимно гледам пътя пред мене
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

spark написа:
    Кога и къде? Няколко дни имаме проверка в офиса от трима чужденци и ми пуши главата, а в дъжд предимно гледам пътя пред мене
    Вчера, около 18:30-19:00 на новия светофар до петрола в меден рудник ... Бях в лентата за завиване наляво посока м.рудник (селото)

Коментар

Мда, аз съм бил... ако не беше страничното стъкло цялото в капки щях да те видя. Изобщо не съм забелязал някой да ми присветква с фаровете
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....

Коментар

Авео написа:
          ....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
          Това за Варна ли или...?

Коментар

///// написа:
            Авео написа:
            Това за Варна ли или...?
            ...София, София....... / аз всяка седмица за един ден съм там, ако нещо ти трябва, свиркай /

Коментар

Авео написа:
              ....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото.....
              Ха и аз минавах оттам, обаче не бях сигурен дали си ти. Напоследък много Шевита се навъдиха. Една кола зад теб. Със Смарта бях, едва ли си ме забелязал.

Коментар

vital написа:
                Авео написа:
                ....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото.....
                Ха и аз минавах оттам, обаче не бях сигурен дали си ти. Напоследък много Шевита се навъдиха. Една кола зад теб. Със Смарта бях, едва ли си ме забелязал.
                ...имам два стикера от новите, единият е централно високо на задното стъкло и другият е на лявото странично задно стъкло...задният стикер се вижда добре, пък и червено Шеви с варненска регистрация в София - Авео ще да е...

Коментар

Значи 100% си бил ти. Смарта също трудно може да се сбърка - черен, целия с оранжеви рекламни лепенки. Друг път, ако те засека ще светкам здраво Поздравления на автора за темата

Коментар

А бе ще докарате някоя семейна кавга и разпра с тази тема!!! Само да се оплаче някой/я/ и я заключвам!!! Не забравяйте, врагът подслушва /гледа/!!!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

kiler_4o днес се разминахме на един калник докато паркираше. Спрях на аварийни да те видя - ама въобще не ми обърна внимание - беше с още някой в колата.
                      Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                      http://fiat.comnet.bg/

Коментар

bellew написа:
                        kiler_4o днес се разминахме на един калник докато паркираше. Спрях на аварийни да те видя - ама въобще не ми обърна внимание - беше с още някой в колата.
                        брее, къде това бе? Пред краставицата ли ? Или до операта ? :D Не си спомням да съм се разминавал докато паркирам някъде с брава :O

Коментар

bellew днеска като се прибирах ти видях колата до Синчец. Аз съм на другата пресечка.
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor:А пък аз на 2 пъти бързайки от къщи към работа (сиреч от Дебелт към съда и надолу до старата поща) видях един такъв нашарен с ленти Фиат. Дали си бил ти ?Ако си ти да вземете да привлечете някой роднина на кмета да си купи жилище във вашия район че да вземат малко да ви пооправят улиците
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Мене трудно ме бъркат вече Ооооо ама ти си минал като са били вече оправени ... то беше едно пренареждане на паветата .. страшна работа. Заваля един дъжд и се отвориха кратери се едно че си на луната
                              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                              X