Кога и къде? Няколко дни имаме проверка в офиса от трима чужденци и ми пуши главата, а в дъжд предимно гледам пътя пред мене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Явор Митев
....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
Коментар
-
Авео написа:....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
Коментар
-
Явор Митев
///// написа:Авео написа:....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото, видях едно типо със старите стикери, ама най-старите - дето пише само Фиат....колегата беше спрял до търговиите за стр. материали.....я кой прави ремонт, да каже веднага.....
Коментар
-
Явор Митев
vital написа:Авео написа:....а аз в понеделник, шофирайки по Сливница, преди кръговото на Сточна гара, движейки се посока кръговото.....
Коментар
-
bellew написа:kiler_4o днес се разминахме на един калник докато паркираше. Спрях на аварийни да те видя - ама въобще не ми обърна внимание - беше с още някой в колата.
Коментар
-
Interceptor:А пък аз на 2 пъти бързайки от къщи към работа (сиреч от Дебелт към съда и надолу до старата поща) видях един такъв нашарен с ленти Фиат. Дали си бил ти ?Ако си ти да вземете да привлечете някой роднина на кмета да си купи жилище във вашия район че да вземат малко да ви пооправят улицитеBrava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар