kik73bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
да си признава кои беше колегата които пуснах да мине в дясна лента на околовръстното към 13.45 колата беше червена брава с голям стикер на задния джам колегата сви после на дясно на светофара посока павловоаз святках ама кои да гледаномера на колегата маи беше нешто от сорта на 5248 или нещо таквозШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Huku написа:Днес към 1 на обяд видях колегата с Таксито Мултипла (навата) на Цариградско, карах в най лява лента и го видях, минах пред него но между нас остана една кола нямаше как да му дам аварийни... чаках да мине покрай мен и да му свиркам... Но той ме изпревари, мина покрай мен и ми свирана първи ... аз му дигнах ръкаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Да така беше :D .Ти да не се връщаше от състезание с тези номера,или са ти още от Италфеста. Щеше ми се да се запознаем ,ама много бързах за части ,че една от дугите ми коли беше в бокса и нямах време да спирам.Не губете кураж за следващия тираж. :P
--------------------
Коментар
-
Днес ,май за пръв засичам форумска кола (с изключение на bai_mile, който ми даде стикера). Тка де сива Brava 1520 мисля беше - карах сиг 10 минути зад нея от рампата на пазара .... и тъкмо като реших да я размина и свирна сви на некаде.....Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
deadairplane
-
kik73bg написа:blagun написа:"kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:kik73bg написа:blagun написа:"kik73bg" видях теееее... малко късно, но успях ...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар