Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колежката е фотографка, може да прави чудеса с лентата.. (перфектно се справя!)

Коментар

Колега с синьо Браво PB 6677 на ’’Данаил Николаев’’ днеска след обяд към 6. Задминах го, бибитках, минах пред него, аварийни пуснах, никва реакция Явно беше мн съсредоточен в шофирането та кой беше :D др път да се оглежда повече :D
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

ilkoD написа:
        Колежката е фотографка, може да прави чудеса с лентата.. (перфектно се справя!)
        Е може, не знам. Може и други чудеса да е способна да прави :D
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бързо да си признава кой е
          Прикачени файлове
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Е точно същото мисля че видях го бяха спряли след карулата в неделя. И аз питах кой е но явно още не е влизал или просто не е видял.
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

На iceflame е бравока
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Леле тия дни мн ми върви на форумски фиати. Днеска сутринта към 7:30 на кръстовището на Драган Цанков и Г.М Димитров посока Студ. град засякох винена Брава СА 5832 ако не ме лъже паметта с стикер от широките. В първия момент я загледах защото е 1:1 като моята а после видях и стикера. та кой е колегата
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

zarcov написа:
                  Днес видях един колега с браво РА88... бяхо го спряли след карулата посока София. Имаше големия стикер Фиат Форум България с черта. Да каже почерпил ли е или е имало акт
                  Аз бях колега.... Мъка голяма ама като не гледам знаците за ограничението.....
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Geraka написа:
                    Бързо да си признава кой е
                    аз съм.... това днеска бе :D
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

deadairplane написа:
                      heraldita написа:
                      deadairplane написа:
                      heraldita написа:
                      kik73bg написа:
                      Днес съвсем случайно мярнах паркирано до оградата на товарния вход на Бизнес парка едно бяло пате със стикер на форума .Да казва бързо кой е
                      аз :D ... по-голЕма снимка не можа ли да сложиш, колега
                      Къде точно работиш там? Да не се окажеме колеги нещо
                      Аз съм в 12-та сграда - баш до товарния вход е, а ти? Колега ли си ми?
                      В 9та явно не сме колеги обади се някой път да пием по кафе
                      Ха, така Колежка не намери, но намери колега И аз съм те там, но в 8ма. Но днес и утре съм в 9та на тренинг. Към кой отдел бачкаш?А по темата, днес видях на паркинга до БП светло синьо/сиво браво с големия стикер и номер СА 2446 мисля :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вчера към 17 часа на Сточна гара засякох този колега .Не знам дали е от форума ,но имаше стикер от някой Италфест.Такива маневри направи ,че сигурно бая го е сърбяло после .Но мани това ,но не ми обърна никакво внимание.Святках му,изпреварих го и застанах пред него и му пусках аварийки,после му свирках,но дали защото беше с девойка или се беше притеснил от Софията ,но другия път да го дава по уверено или да се обажда за помощ
                        Прикачени файлове
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Тази сутрин колегата Kiro_of_the_day засечен на бул. Цар Борис в София - спряхме един до друг и си поговорихме даже Колега, признай си какво правеше в наше село

Коментар

maiska написа:
                            Тази сутрин колегата Kiro_of_the_day засечен на бул. Цар Борис в София - спряхме един до друг и си поговорихме даже Колега, признай си какво правеше в наше село
                            Еййй... изпревари ме да пишеш. Ми... откарах дедото до раковата болница и се връщах, за да ходя на работа.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Днеска колата на BEX---GT на паркинга на Края на Вселената в Студентски град
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

днес сутринта mitkomar с Бравото
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X