Подозирам колегата loop, че днес си счупи клаксона да ми свири, ама кой ти гледа....Особено като има разбити релси отпред за преминаване...Мернах те в последния момент в огледалото
И аз късно те видях, че малко бях понамачкал педала на газта, ама тая софийска брава не я бъркам..!! П.П.: Там релсите вече са ужас, направо не е за минаване..!!Поздрави.
Днес в последния момент мернах сива мареа комби със голямия стикер на задния джам която паркираше или тръгваше.Беше около 17ч на бул. Янко Сакъзов по посока паметника Левски.Ед
Червено браво ТД100 с малко стикерче вляво на задния прозорец вчера на стомболийски, паркирано мисля до един магазин за резервни части... Записах му номера ама го забравих лисчето в колата... със софийска регистрация беше... КОИ БЕШЕ ? :D
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Ако въпроса е към мен ,аз не работя там .А по темата днес към 11 часа в Лозенец на "кръста" Ключар искаше да завие наляво по Черни връх .Всички се обърнаха да видят защо свиря , само той не ми обърна никакво внимание
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Някои колега днес да е видял на мола каква кола беше спряна до моята алфа знам само, че е била бяла и, че собственика е олям П****С оставил си е вратата по моита. Ще съм много благодарен за някаква информация.Иначе видях няколко не маркирани фиатки там едната беше мн интересна Фиат браво ама не разбрах бензин или дизел имаше табелки на левия калник 1,6 16в и тд1000 една под друга
Днес видях един колега с браво РА88... бяхо го спряли след карулата посока София. Имаше големия стикер Фиат Форум България с черта. Да каже почерпил ли е или е имало акт
Веднага да си признава кои беше колегата със светло синьото браво на бул. "Ситняково" с рег. н. РВ6677 само това запомних. След като ме задмина видях, че има стикер залепен на задното съгло точно над чистачката . Но тои явно не ме видя .
Коментар