Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е !!!
    Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

kik73bg написа:
      maiska написа:
      kik73bg написа:
      Днес към 19 часа пред магазин СВА в Свобода сива брава СА 9265 КС с голям стикер ,малък и стикер от италфеста.Да си признава кой е
      Ако е било паркирано на "чомпик" на тротоара между кофа и дърво - с дупе към улицата - значи съм била аз Само дето цифрите са малко други - 9628.... Иначе буквите са абсолютно верни
      Майче, ще ме извиняваш, ама за друго съм мислил сигурно и да...... помъчих се да снимам ама беше много тъмно и с телeфона нищо се не види. А ти какво правиш в моя квартал ААААААААА ?????
      Амииии... съкварталци сме живея наблизо - зад 102-ро.А тогава бях на една тайна мисия зад СВА-то.... (не ме издавай...) Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

неска видях едно пунто шопско СА60 45доколкото си спомням беше или сиво или червено мина покрай хейто посока спартак имаше малак стикер ... от облите
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Аре бе, няма ли да видя и аз някой
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ами гледай гледай в софия сте многооооо
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
                Колегата е без колата в София.Тука си му я пазим, като завърши да си я кара

Коментар

Кой ще си познае златната рибка в левия фар?...хубави джанти!
                  Прикачени файлове
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Immortal написа:
                    miro2177 написа:
                    Колегата е без колата в София.Тука си му я пазим, като завърши да си я кара
                    хаха е той сега ако не я кара и да вози колежките, след това файда
                    Brava 103HP
                    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Снощи една кака с номер РВ 5656, със залено пунто спорт грозно не ме пропусна да мина. Това се случи в Красна поляна.Коя беше?

Коментар

Stoyan_68 написа:
                        И аз я видях тази фиатка онзи ден на Надлез Надежда :D

Коментар

Днес Колегата Диката май го видях в физкултурния салон ама той дали ме фокусира
                          Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Аре бе, няма ли да видя и аз някой
                            и аз така гледам гледам, вратът ми се изкриви от въртене, пък все не мога да видя някой може би има нещо общо и с късогледството де
                            Manowar forever!

Коментар

CaHgETy написа:
                              Stoyan_68 написа:
                              И аз я видях тази фиатка онзи ден на Надлез Надежда :D
                              Беше спрял зад мен в началото на Христо Белчев, пресечката с Алабин.
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

JO_666 написа:
                                Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е !!!
                                boriss13 написа:
                                Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!
                                Ха сега - кой е за очен преглед?

Коментар

Working...
                                X