признавам си де.... не ма биите там ми е офиса и затва всеки ден може да се забележи накриво паркирано браво П.С. с колегите от меден рудник как пък един път не се засякохме някъде? или сме ама кат не ва познавам....
Кой прелетя тази вечер с браво жтд в 21:30 по шипченски проход и после зави към слатина? Добре че имаше светофари, защото скорости от порядъка на 90+ по този булевард не бяха чужди на шофьора. За да не пита някой как ги засекох - бях плътно зад него, и си гледах километража.
Кой прелетя тази вечер с браво жтд в 21:30 по шипченски проход и после зави към слатина? Добре че имаше светофари, защото скорости от порядъка на 90+ по този булевард не бяха чужди на шофьора. За да не пита някой как ги засекох - бях плътно зад него, и си гледах километража.
Поздравления колега. Само така се справяме с нарушителите и спийд брейкърите.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Специални поздрави за незнайният колега с тъмно синьо Браво с номер .....4019..... от Бургас, с новата емблема на задното стъкло, който докато неистово мигахме с ВескоТ за да го поздравим, даде газ от дясната страна на кръговото, профуча пред всички коли и направи ляв завой на кръстовището.....евала колега, без лоши чувства, но все си мислих, че фиатаджиите сред дребните нарушения, сме поне коректни шофери.....
поздрави и на теб,много бьрзах и аз те видяхПросто нямаше как да не те видя с това бижу(fiat linea)
Коментар