Кой е тоя колега с червеното тунинговано Браво със старите стикери, дето кръжи в Хаджи Димитър. Вчера докато си чаках 3 пъти мина с колата, може и да я забелязал моята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Познай се кой си....със стикера на Анатолий. На Юндола пак. Дали е на Junkey брат му ? Или самият Junkey?
Коментар
-
blagun написа:Абе аз май верно съм ghost riderНяма ли кой да ме види и мен
Обявявам награда за този, който ме види и снима
Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Абе аз май верно съм ghost riderНяма ли кой да ме види и мен
Обявявам награда за този, който ме види и снима
Баси работата....6 месеца минаха откакто съм обявил наградата и никой не ме е видял още.....
Май ще трябва да си купя истинското Ферари, за да ме видят...
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бойимаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:вчера, събота - 27.12.08 г. , гр. Русе, на кръстовището на Печатни платки... една Марея уикенд - сив металик номер СА .... нататък не видях - зави към кв. Чародейка! да си признава кой беше - без бойимаше стикер - малък клъгъл на задното стъкло...п.п. сори на колегите от Русе че не се обадих, ама обръщах внимание на тъщата
То май никой не се появи де... само аз и vesko.t плюс няколко стари колеги от Карнобат
Събрахме се с малки изключения хората, които в далечната вече 2004 година се събрахме за пръв път в една снежна виелица в едно крайпътно заведение в Карнобат. Тогава ми беше първата "форумска среща.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар