Предварително се извинявам за off topic-а и лошото качество на снимката, но обещах нещо миналата седмица. Не се вижда много добре, но мисля че резултата е все пак е видим.
Ето ме и мен! От дясно разбира се Ама свиркай светакай нещо аз не гледам в огледалото, а братото много заблеян. Да те похваля че не си отишъл в лявата лента дето нямаше коли, а чака 3 светофара.
Ето ме и мен! От дясно разбира се Ама свиркай светакай нещо аз не гледам в огледалото, а братото много заблеян. Да те похваля че не си отишъл в лявата лента дето нямаше коли, а чака 3 светофара.
Мерси. А иначе гледай за сива брава с черни брони и лепенки ВН4445
Мерси. А иначе гледай за сива брава с черни брони и лепенки ВН4445
Колега, тебе вече няколко пъти те засичам около студентски град, даже веднъж се разминахме по-отблизо и се огледах за стикер на форума, ама нъц!П.П. Зарко, кажи на баща ти да се ослушва и оглежда по-добре докато се движи със дзверо ! Наскоро пак го засякох - светках, свирках, виках, махах... абе само дето не го подпрях отзад, ама никаква реакция от негова страна
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
Днес около обяд видинска сива Брава ВН 4445 (или нещо подобно) в Слатина, близо до Булгарплод, до ж.п. презеза. паркирана на тротоара колегата трябва да удари една пароструйка при първа възможност, едвам видях стикера
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Днес около обяд видинска сива Брава ВН 4445 (или нещо подобно) в Слатина, близо до Булгарплод, до ж.п. презеза. паркирана на тротоара колегата трябва да удари една пароструйка при първа възможност, едвам видях стикера
Днес в 8.15/ч. на бул. Гоце Делчев и бул. България, синьо Браво с двата стикера СА 664..... май беше, непознавам колегата, ама колицата беше мно’о чистичка и красива ! Евала!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Tornado...Ники...Късно се вписвам тук ама Неделя те мернах на Качица посока СФ-ВН ..аз бях пред автосалона на Ситроен да тествам Ц5 и Ц-Кросър мятам аз...ама няма никой
Коментар