В събота в Бургас по околовръстното (в посока към Созопол) ме изпревари едно черно Браво с огромен Абартов скорпион на задното стъкло и стикери на .ком форума. Дали влиза и в нашия форум и кой е той?!?Упс, аз всъщност се возех в един таралясник...БМВ тройка някаква
Тъмно-синьо е и е на колегата Grigor_j Трябва му закича някой стикер на чистачката, че почти всеки ден го виждам спрял пред "камъните" (едно кафе)
В събота в Бургас по околовръстното (в посока към Созопол) ме изпревари едно черно Браво с огромен Абартов скорпион на задното стъкло и стикери на .ком форума. Дали влиза и в нашия форум и кой е той?!?Упс, аз всъщност се возех в един таралясник...БМВ тройка някаква
това е брат ми но той май не влиза тук.. от време на време даже по често го кара жена му че той е на работа
Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за друго
Май и аз видях въпросния колега днес, ако номера му е 2446 но към 2:30 се беше наредил за ляв завой от Васил Левски към Дондуков... и на мен не ми обърна внимание - съсредоточено гледаше нещо в колата си
jorkos написа:
днес към 12.30ч на кръстовището м/у Младост 2 и 3 е засечено сиво Браво СА2446...
Много засичано това Браво, а не си признава кой е...
Сигурно е Конникът (Шофьоът ) без глава, или Духът от Операта ( бравото )...
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Червена брава с номер СА 1740 МВ паркирано при УНСС. Някой колега студент явно.
Аз Забеляза ли как бях грозно запушен от един колега,който не беше могъл да си намери др място и се залепил за мен Ти влизаш ли в съшия паркинг да знам да се оглеждам :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Аз Забеляза ли как бях грозно запушен от един колега,който не беше могъл да си намери др място и се залепил за мен Ти влизаш ли в съшия паркинг да знам да се оглеждам :D
Видях го форда.Аз паркирам най-често доло при строежа откъм булеварда.
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Видях го форда.Аз паркирам най-често доло при строежа откъм булеварда.
Аха, там е мн прашно и като минават камьоните ставаш за мивка
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Бяло Типо на паркинга на Макао във Виница преди малко? Имаше и двама младежи облегнати на една кола до него и чак после стоплих, че единия е колегата-собственик... Пу да се и у гъдулката куха, че не помня имена... Извинявам се за неприличието, че не поздравих Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Следобед на паркинга на Пикадили до Света Ана - зелено Браво с двама младежи вътре и Емов стикер. Аз бях с бебешката количка и жена ми до мен носеше бебето. Загледах ги, но за съжаление стикера е отзад, та нямаше как да реагирам предварително. Бравото излизаше от паркинга. Срещата беше на около 20 метра от изходната бариера...Кой беше бре...
Коментар