Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    Хах ,Вие в София поне се виждате бе хора,аз тука в Пазарджик никой не виждам,а мисля че има във форума хора от Пазарджик!
    Ахах :P ... съчувствам ти
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Днес мернах, Пунтото на колегата "Amadeos" на светофара на ИСУЛ, бях спрял на около 20-тина метра от него, но той изглежда не ме видя
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Predatorsi написа:
        ...
        Много често виждам по "Завоя на черна" една червена Барчета - УБИЕЕЕЕЦ, много красива..., но няма стикер на форума
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

А някой случайно да е ходил на кино днес към 17 часа??? На кино Арена в кв. Света тройца??? С тъмно синьо Браво и дрифтчета по паркинга и замалко да отнесе един бордюр. Гледах отвисоко и не видях номер, стикер или нещо друго, което да го идентифицира, че е от клуба, но да питам все пак.
          Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
          Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Имам едно питане отностно дали някой ще си познае хубавеца?Не знам дали е от форума, но Punto-то много ме радва. Вече няколко пъти го засичам, но за съжаление нямах възможност да го огледам по-качествено.
            Прикачени файлове
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Това Пунто е доста брутално! Преди време ме задмина, точно излязло от автомивка!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

7000лв. струва в mobile.bg - явно е някое "преоблечено" 1.2 :P

Коментар

готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивам

Коментар

kiler_4o написа:
                    готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивам
                    От една седмица е точно срещу входа на Бакардито - червена Брава 1.6. Видял си най-вероятно една тъмнозелена , като на Spark цвета - някъде в района живее човека. Ако можеш да убедиш всичките си познати също да не ходят на Бакардито ще те черпя една бира. Откак съм се нанесъл стискам палци да фалира и да стане едно спокойно магазинче (за предпочитане за авточасти)
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                      kiler_4o написа:
                      От една седмица е точно срещу входа на Бакардито - червена Брава 1.6. Видял си най-вероятно една тъмнозелена , като на Spark цвета - някъде в района живее човека. Ако можеш да убедиш всичките си познати също да не ходят на Бакардито ще те черпя една бира. Откак съм се нанесъл стискам палци да фалира и да стане едно спокойно магазинче (за предпочитане за авточасти)
                      трябваше да си снимам лъжичката за горещия шоколад и чашата за бирата на един приятел, та да видят ...п.п. От тук го виждам бакардито, мога да различа и хората кои са, обаче не - отидох с колата :D

Коментар

Номера вижте, номера - човек ще помисли, че е на някой от форума
                        Прикачени файлове

Коментар

Kuku написа:
                          Номера вижте, номера
                          Кой ли пък ше е тоя...
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp
                          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Това ще да е "Кола-ездач на годината" :D

Коментар

то ника ми идва точно от един номер

Коментар

1115 написа:
                                то ника ми идва точно от един номер
                                айде купувай го втора ръка от него, та да ти остане номера :D

Коментар

Working...
                                X