Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами гледам, че живееш в Младост. като не мога да те засека там, те излових на ничия територия :D
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес в лозенец от една уличка излизаше едно уно fire, вчера го видях и на италфеста, дали не беше на колегата FIRE8V?

Коментар

Днес по обед на ОМВ то на България до мен беше спрял Фиат500 от Италфеста.За съжаление не бях сигурен че е той и чак като си тръгна видях жълтата лепенка над чистачката.

Коментар

Днес към 18:00ч. по Ботевградско шосе посока центъра се движеше синьо Браво с ВТ......... номер и стикер на форума.... Имам съмнения, но да си признава
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Коментар

Днес стана обратното - мен ме видяха Емо и Мария (phoenix)! В една доста комична ситуация! В последствие и аз ги видях, че и направих опит да ги ударя! Сигурно са изтръпнали завалиите, но поне се хилеха! Прибирам се значи днес от работа и както обикновено в колата стържи здраво Джо Сатриани! И си спирам аз на червено в средната лента на светофара на патриарха! По едно време само поглеждам в огледалото и виждам приближаваща се със сирена патрулка! И останалите коли се изместват и аз само се обръщам за секунда да видя от коя страна смята да мине патрулката, че аз да се изместя вдругата! Маневрата трябваше да бъде бърза и прецизна, за да освободя път на патрулката и да не ударя колата спряла в лявата лента! И пак поглеждам в огледалото - патрулката зад мен вече! Бря! И тръгвам и... Малиии.... Угасих колата! Срамота! Патрулката напъва отзад! Паля аз и тръгвам с ляв да се изместя! Приближавам се да не казвам боя до боя до съседната кола в ляво, когато си чувам името от някъде! Оказа се, че таз лявата кола е алфата на Емо и Мимето и те ми викат! Ама се ухилили и двамата! През това време патрулката ме подминава! Свалям стъклото! И аз само викам: Ами угасих колата! И Мимето: Ми... видяхме! Та тъй - и днес не мина без прикючения!

Коментар

Саботьор, саботираш акция на полицията начи! :P
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ех жена ми чак сега ми каза, че когато си идвала от работа в събота с пунтака и видяла три фиатки от италфеста с номера 4, 47 и 9 - да си признават кои са били. Опс ....това е станало по Ботевградско шосе.

Коментар

deadairplane написа:
                    blagun написа:
                    Днес към 18:00ч. по Ботевградско шосе посока центъра се движеше синьо Браво с ВТ......... номер и стикер на форума.... Имам съмнения, но да си признава
                    Кой ли ще е този? Признавам си без бой. БТВ аз защо не те видях или си бил с БМВто?
                    Баш в БМВто бях, ти пък откъде зацепи, че може да съм в тази кола
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Днес в 10ч зад Мост - черно пунто ГТ с лепенка от Италфест с номер 295.рег. н. СА 1532Да си признава кой е!

Коментар

Коментар

blagun написа:
                          deadairplane написа:
                          blagun написа:
                          Кой ли ще е този? Признавам си без бой. БТВ аз защо не те видях или си бил с БМВто?
                          Баш в БМВто бях, ти пък откъде зацепи, че може да съм в тази кола
                          Е че ти си създаден за тая кола,мутраген
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

1115 написа:
                            Днес в 10ч зад Мост - черно пунто ГТ с лепенка от Италфест с номер 295.рег. н. СА 1532Да си признава кой е!
                            Май не пише във форума , ама го познавам младежа :P

Коментар

От понеделник гледам на паркинга в завод "Електроника" сиво Браво със Софийска регистрация 8881 и лепенка сто-и-нещо от Италфест-а. За лепенка от форума не знам, все пак ми е неудобно да му обикалям колата за да я огледам.
                              Fiat Bravo 1.8 16V
                              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

1115 написа:
                                Ех жена ми чак сега ми каза, че когато си идвала от работа в събота с пунтака и видяла три фиатки от италфеста с номера 4, 47 и 9 - да си признават кои са били. Опс ....това е станало по Ботевградско шосе.
                                4ката е GTipo!
                                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                                X