Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската врата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската врата
Коментар
-
уха.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Тъмно синя Мареа на бул.Кл.Охридски посока околовръстното около 09:20 тази сутрин...Стикера е на задното стъкло горе вдясно, от по - големите(видях го в огледалото)... и с някакви светлинки по фаровете... май наредени сини диодчета бяхаM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Тъмно браво с вероятен номер С 4151 ХС вчера на главен път София - Варна около бензиностанция "Шел" при с.Микре, 17:30 часа. Със стикер на задното стъкло. Казвам вероятен номер, тъй като ни изпревари и бързо се загуби напред. Бях в служебна "Ксара" 1,9 дизел - много е куца Кой беше колегата?FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
gamencerista написа:Един познат си е купил Браво 2.0 20в с надпис на задния джам PROSPEED това не беше ли на колега от форума. Номера ако не се лъжа беше СА 9098 или нещо такова
Коментар
-
ilkor написа:Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Harzulov написа:ilkor написа:Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Harzulov написа:Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме .А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар