От вчера ми "върви" и все на един и същи колега: снощи по цариградско (преди Орлов мост), както и тази сутрин пак на Цариградско, само че в посока Младост засякох бравото на Lane Staley с надписа ROCK (аз пък бях с пунтото от подписа)
Живея в новата кооперация (с големите прозорци) над банката. Точно над новия околовръстен пътза битака. От мястото, където спираш се вижда блока ми. В момента търкалям едно бяло УНО 1.0 FIRE и го спирам под дърветата в парка срещу Сан Сити. Типото ме изостави и сега съм в търсене на Бравичка. Пуснах и такова въпросче във форума. Тази сутрин карам дъщеря си до градината и те забелязах. Зетата и Ауриса те бяха приютили между тях.
еми в неделя ако и двамата отидем на срещата - ще се запознаем и ще видим... Там в съседния ти блок има още един колега с червена брава с едно малко антикрило, което много яко довършва задницата, но не мога да се сетя ника му как е ...
А кой сложи знаменце с надпис "Fiat Forum колега" на моята чистачка?
Аз мн се изкефих че съм срещнал колега и реших да ти оставя нещичко и тва ми беше под ръка Виж на предната страница съм описал случката. между другото мн яки джанти
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
От вчера ми "върви" и все на един и същи колега: снощи по цариградско (преди Орлов мост), както и тази сутрин пак на Цариградско, само че в посока Младост засякох бравото на Lane Staley с надписа ROCK (аз пък бях с пунтото от подписа)
Аз умишлено гледах да се бутна пред Фиатчето. Едно такова бяло, нали? След Окръжна ного брутално отпраши през 3 ленти. Светкай като ме видиш. Мен това ми е маршрута, но по принцип трябва да го минавам по-рано сутрин
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Бяло, бяло и из Младост съм те засичала преди време, да не работиш някъде тамП.С. другия път ще светкам, бипкам и т.н П.П.С. и на мен това ми е маршрута, скоро сигурно пак ще се засечем :D
Бяло, бяло и из Младост съм те засичала преди време, да не работиш някъде тамП.С. другия път ще светкам, бипкам и т.н П.П.С. и на мен това ми е маршрута, скоро сигурно пак ще се засечем :D
Там работя, да. Ще светкаме, няма начин
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказа
Даммм, приятеля ми беше взел колата, а той обича да си вдига фаровете, за да дебне дупките... Ще му се скарам. :D
Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказа
Даммм, приятеля ми беше взел колата, а той обича да си вдига фаровете, за да дебне дупките... Ще му се скарам. :D
А когато видях стикера бях пешачката да си взема цигари, и като видях бравото спрях и прилично го огледах отвсякаде особено джантите после като продължих видях че продавача от магазинчето ме гледаше доста странно Приятеляти веднаага ли е видял флагчето че се чудех каде да го сложа
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Вече няколко пъти засичам Pinky в моя квартал. Единия път щеше да ме отнесе докато се разминавахме в една уличка, свирнах му и му махнах, но той май помисли че е за друго. Вчера беше спрял на лавацата пред блока ми.
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар