Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ирена забелязана вчера да прави обратен завой на Бизнес хотела. Тя да си каже кога Аз бях дигизиран с една Ланча Ипсилон
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
      Ирена забелязана вчера да прави обратен завой на Бизнес хотела. Тя да си каже кога Аз бях дигизиран с една Ланча Ипсилон
      Бе ще станете всички "луксозни фиатаджи", т.е. ланчисти, ама...

Коментар

Immortal написа:
        iee написа:
        Бе ще станете всички "луксозни фиатаджи", т.е. ланчисти, ама...
        Така, ама аз предпочитам един модел, дет почва с Л
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee, видял си ме по време, когато добрите момчета би трябвало да са си вкъщи
          Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

irena написа:
            iee, видял си ме по време, когато добрите момчета би трябвало да са си вкъщи
            Същото важи и за момичетата
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

RedStorm засечен в команировка.
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колеги... понеже темата е честно преглеждана и е пълна със спам ви предлагам да измислим някаква подобна форма:Автомобил:Фиат БраваНомер: С 9999 АГКъде: На бул. СитняковоКога: Вчера, 2.08 към 19 часаПо този начин, мнението ще се откроява от спама, благодаря за вниманието!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Колеги... понеже темата е честно преглеждана и е пълна със спам ви предлагам да измислим някаква подобна форма:Автомобил:Фиат БраваНомер: С 9999 АГКъде: На бул. СитняковоКога: Вчера, 2.08 към 19 часаПо този начин, мнението ще се откроява от спама, благодаря за вниманието!
                  Съгласна съм готино е и изчерпателно, но все пак малко прилича на бюлетин. Нещо като рубрика търси се. Ще спазваме новия ред но отговорът пак ще бъде спамски.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

аз викам всеки да си носи един стикер за външна употреба и кадето види нещо хубаво да лепи и снима.

Коментар

Аз пук като путувам по цялото море мигам ли мигам на хора от бранша все колеги ама не те не видат нещо сигурно е от взрива в София.Чел сум,че при експлозия се увреждат зрението и слуха.Абе невиждат тия хора бе честна дума.Гледам на хоризонта се подава Алфа Ромео 156 или и 5 или там каквато и да е мигам аз мигам чак крушката ми изгоря а този човечец се разминава с мен и гледа умно подминава ме и гледам как натиска спирачките мили,че има катаджии светят му стоповете а а номера му софииски.
                      Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Alfa Lancia izgonen написа:
                        Аз пук като путувам по цялото море мигам ли мигам на хора от бранша все колеги ама не те не видат нещо сигурно е от взрива в София.Чел сум,че при експлозия се увреждат зрението и слуха.Абе невиждат тия хора бе честна дума.Гледам на хоризонта се подава Алфа Ромео 156 или и 5 или там каквато и да е мигам аз мигам чак крушката ми изгоря а този човечец се разминава с мен и гледа умно подминава ме и гледам как натиска спирачките мили,че има катаджии светят му стоповете а а номера му софииски.
                        и с това мигане как си го набутал да кара с 50 и каква ти е теглил после...... ти луд ли сии или нещо виси там и незнаиш кво да го праиш.

Коментар

Някой ще ходи ли утре на мача Левски - Вердер, може да си направим една мини среща
                          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

fihi написа:
                            somebody написа:
                            Поздрави на колегата със сива Брава ЕН 1..... (не помня цифри) , който вчера ме поздрави на бул."Сливница"! Приятно ме изненада :D
                            И ние с жена ми се зарадвахме като видяхме зеленото Bravo със стикера пред нас. Бяхме се натоварили и тръгвахме на път. Ако не бързахме можеше да спрем да си побъбрим, да се запознаем, но нищо други път може би.Само за протокола, номера е ЕВ 0112 АН Поздрави!!!
                            Явно и букви не помня :D, но няма значение. А за бързането - да, така е, аз също бързах. Но нищо не се знае - може пак да се засечем, света е малък :D
                            Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Вчера видях много хубаво бяло купе с ксенони на пъте преди Долни Дъбник. Много кофти ми светеше слънцето, та не видях номера, лепенки и т.н. Дали е на някой от форума?А и едно графитено Пунто 2 пак с ксенони след последния тунел на витиня по посока София.

Коментар

EVITA написа:
                                RedStorm засечен в команировка.
                                E,нямах избор.Шефката ме изпрати да прибера щерката от Приморско.Но успях да отида и на срещата в 18ч.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X