Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!
    Прикачени файлове
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Наскоро виждам доста често едно пунто тип зебра цялото е така боядисано каката да си признае коя е
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Това пунто дето е софиискодето си го видял със стикерчетое сигорно колегата дето пишеше в срещите за варна...можи и той да енали беше казал той че иска да идва с наси предполагам е той бе много фиати във Варната пак малко със стикерчетадори до нас има 2 готени фиатчета едното черно др. сиво...накрая ще зема от емо стикери и ще почна да лепя наред
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

iee написа:
          Това май съм аз Довечера на срещата се надявам да се видим
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
            iee написа:
            Дам. Запознахме се .Супер!!!
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

FaceLess написа:
              iee написа:
              ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъра
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес на бул. Константин Величков видях и аз един колега от форума, беше с сиво Bravo и ме пусна да мина пред него, за което му благодаря! Аз бях с Типо-то и много ми се искаше да го заговоря и да се познаем, но ми беше адски лошо и бързах към някоя аптека за "Деган" (хапчета против гадене)! Може би пак ще го видя да му благодаря лично!
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз пък 2 дни в София си прекърших врата да се оглеждам, но нито един форумски фиат или форумска алфа ... я да си налепите малко стикери, че следващия път ще взема от тея лепенки за неправилно паркиране дето много трудно се махат и ще лепя на всички фиати без стикери :D

Коментар

Днес между 9.30-10 часа на една от уличките покрай Растителна защита във Варна скивах черно Браво с Емов стикер...нещо адски дереше по предницата, като паднала броня, влачеща се по земята.....вътре двама младежа.

Коментар

Lane Staley написа:
                      ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъра
                      Колега, твое ли е това браво с лепенката ROCK над емблемата на Фиат Сложи му едно стикерче за разпознаване Защо не ме спря когато си ме видял, да се запознаем, да пием по бира Нищо, следващият път.
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
                        Lane Staley написа:
                        Колега, твое ли е това браво с лепенката ROCK над емблемата на Фиат Сложи му едно стикерче за разпознаване Защо не ме спря когато си ме видял, да се запознаем, да пием по бира Нищо, следващият път.
                        Моето е То си има стикерче на задното стъкло, но е в дясно и понякога не се забелязва.Аз те видях когато вече мина с колата.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

"Патладжанова" темпра със стикерите на форума, спряна на нашия "паркинг", на 20 метра от Живка! Бързо да си признава!

Коментар

не е ли нашата темпра?Той новия собственик живее в блока над банката/ресторант Нептун. И вече е без тасове.
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                              не е ли нашата темпра?Той новия собственик живее в блока над банката/ресторант Нептун. И вече е без тасове.
                              хахахаха - да, вашата е и ми стана много мило да я видя агейн!

Коментар

Между другото новия собственик и личен приятел е супер доволен от колата, никакви ядове, само смяна на маслото.
                                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X