Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Това пунто дето е софиискодето си го видял със стикерчетое сигорно колегата дето пишеше в срещите за варна...можи и той да енали беше казал той че иска да идва с наси предполагам е тойбе много фиати във Варната пак малко със стикерчетадори до нас има 2 готени фиатчета едното черно др. сиво...накрая ще зема от емо стикери и ще почна да лепя наред
Коментар
-
FaceLess написа:iee написа:Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!Довечера на срещата се надявам да се видим
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
FaceLess написа:iee написа:Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!Довечера на срещата се надявам да се видим
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Днес на бул. Константин Величков видях и аз един колега от форума, беше с сиво Bravo и ме пусна да мина пред него, за което му благодаря! Аз бях с Типо-то и много ми се искаше да го заговоря и да се познаем, но ми беше адски лошо и бързах към някоя аптека за "Деган" (хапчета против гадене)! Може би пак ще го видя да му благодаря лично!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Явор Митев
Днес между 9.30-10 часа на една от уличките покрай Растителна защита във Варна скивах черно Браво с Емов стикер...нещо адски дереше по предницата, като паднала броня, влачеща се по земята.....вътре двама младежа.
Коментар
-
Lane Staley написа:ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъраСложи му едно стикерче за разпознаване
Защо не ме спря когато си ме видял, да се запознаем, да пием по бира
Нищо, следващият път.
Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:Lane Staley написа:ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъраСложи му едно стикерче за разпознаване
Защо не ме спря когато си ме видял, да се запознаем, да пием по бира
Нищо, следващият път.
То си има стикерче на задното стъкло, но е в дясно и понякога не се забелязва.Аз те видях когато вече мина с колата.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
не е ли нашата темпра?Той новия собственик живее в блока над банката/ресторант Нептун. И вече е без тасове.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Между другото новия собственик и личен приятел е супер доволен от колата, никакви ядове, само смяна на маслото.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар