Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Не съм ама не знам за коя от двете коли става дума Бравото е при мен в Казанлък ,а Мареата е на Търновско.
    Мареата, Мареата...тъкмо се бях засилил с една А6-ца и гледам една СТОП палка в дясно свети с фенер..пък насреща една Мареа и неможах да видя хубаво номера..някакви 2-ки и 9-ки се вартяха..

Коментар

4229 ама през ноща няма кой да е бил.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Днес, докато пътувах със служебната кола видях "zgabrovski" на бул. "Т.Александров" и ул. "Опълченска" с Брава-та, снощи пък го видях в центъра Банкя, беше с Линеа-та, тръгнах след него(с моята кола), но той не ме видя въпреки, че му присветнах няколко пъти
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

онзи ден видях kiler_4o , само да знаето в ква ситуация беше , голям майтап . Той знае
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
            онзи ден видях kiler_4o , само да знаето в ква ситуация беше , голям майтап . Той знае
            Май знаеме... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=0А случайно да не би ти да си мацката била с него? Шегичка... Трябваше да спреш и да му окажеш морална подкрепа... или се уплаши и теб да не те облегнат на колата?!
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

тя спря и ме пита дали всичко е наред Ама тогава вече ме бяха пуснали полицаите и тъкмо щяха да ми връщат документите ... :D

Коментар

kiler_4o написа:
                тя спря и ме пита дали всичко е наред Ама тогава вече ме бяха пуснали полицаите и тъкмо щяха да ми връщат документите ... :D
                Ааааа... куражлика Десито значи... Взимам си думите назад тУгаз!!!
                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                --- в сърцето завинаги... ---
                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

wwweb написа:
                  Количката на колегата Uneek. Беше спрял в една от уличките при 2-ро Един път да се похаваля, че и аз съм те видял, макар само по кола П.С. Много ти е готино Полото
                  Хех там живее баба ми, дето си ми видял колата (ул. Родопи) :D П.С. Честита синя зона в нашия град Къде ще спираме ми е много чудно

Коментар

даже и помолих най любезно , минцифайката да си затвори вратата че пречи на движението . те явно много са бързали да хванат Крум
                    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Синята птица, пред общината в Несебър! Стикера много й отива...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Uneek написа:
                        wwweb написа:
                        Количката на колегата Uneek. Беше спрял в една от уличките при 2-ро Един път да се похаваля, че и аз съм те видял, макар само по кола П.С. Много ти е готино Полото
                        Хех там живее баба ми, дето си ми видял колата (ул. Родопи) :D П.С. Честита синя зона в нашия град Къде ще спираме ми е много чудно
                        Мани, мани. Днес си плащах да паркирам на Вапцаров

Коментар

Spark днес засечен, докато завиваше към блока си ... най-накрая те издебнах

Коментар

Мдаа, излови ме.. много куки при вас там на завоя до кметството, че и някакви ударници го раздават по 4-5 коли спират наведнъж дори и от насрещното
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Една много червена Брава със стикерче до старата Воденица в Морската. Някой днес май е ходил на плаж
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Синята птица, пред общината в Несебър! Стикера много й отива...
                                днес за последно пред Община Несебър... от утре пред Община Бургас п.п. la squadra azzurra - щом ти харесва стикера - звънни - имам 1 за подаряване!
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X