Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

че тая печка върви ли толкоз ?!ти луд ли си 80-90 май излишни точки имаш..........зех си изпитаааааааа оле 4 ади сори за спама
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

тая печка днеска летеше счупих си рекорда 190км/ч и още можеше сякаш... хехе а някой има ли си напредстава колко много фиати са се насъбрали в добрич?! вчера влизам в улицата където ни е блока и какво да видя от ляво ми изкача едно супер яко пунто черно мн добро насреща ми една алфа пипната супер яко...спирам си аз на мястото до мене нашето типо до него една брава зад бравата спря едно браво а по пътя към в къщи видях две стилота и още две алфи...а ве лудница ви казвам заболя ме врата да се оглеждам за стикери ама нъц...няма... трабва да направим една офанзива в добрич да ги зарибим
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        тая печка днеска летеше счупих си рекорда 190км/ч и още можеше сякаш... хехе а някой има ли си напредстава колко много фиати са се насъбрали в добрич?! вчера влизам в улицата където ни е блока и какво да видя от ляво ми изкача едно супер яко пунто черно мн добро насреща ми една алфа пипната супер яко...спирам си аз на мястото до мене нашето типо до него една брава зад бравата спря едно браво а по пътя към в къщи видях две стилота и още две алфи...а ве лудница ви казвам заболя ме врата да се оглеждам за стикери ама нъц...няма... трабва да направим една офанзива в добрич да ги зарибим
        итал сити(добрич)
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Количката на колегата Uneek. Беше спрял в една от уличките при 2-ро Един път да се похаваля, че и аз съм те видял, макар само по кола П.С. Много ти е готино Полото

Коментар

Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късмет
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
              Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късмет
              Бил съм аз. Точно към 11 се прибирах от люлин към центъра. Не съм те видял колега по принцип се оглеждам по фиатките да мерна някой със стикер ама не съм попадал до сега Стикера ми е точно от тези на phoenix
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Ей сега един колега с Типо с големи бели джанти и номер с име на задната седалка нагоре по байра покрай кумина даже го изпреварих да ми види стикера ама той блееше
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Това трябва да е Иво. На Живко ( ///// ) колегата.
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Дам, IVO-BENZ! Ама аз бързо го прекръстих на Иво-Енцо! Иначе ника му е Topolino!Сега прави ремонт у тях и му е много напрегнато след работа!@

Коментар

Червено Браво със стикер на форума. Попътувахме заеано от Полиграфическия до БНБ. Даже го пуснах пед мен на Парламента
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

noriaga написа:
                        miro2177 написа:
                        Бил съм аз. Точно към 11 се прибирах от люлин към центъра. Не съм те видял колега по принцип се оглеждам по фиатките да мерна някой със стикер ама не съм попадал до сега Стикера ми е точно от тези на phoenix
                        и аз съм те мяркалбеше тези седмица, не поня кой ден :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                          noriaga написа:
                          miro2177 написа:
                          и аз съм те мяркалбеше тези седмица, не поня кой ден :D
                          Ееее ами обаждайте се
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Брава с рег.номер СТ 9116 на кого е?Току що я видях от терасата и имаше стикер на задното стъкло.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Торнадо да си пътувал тая нощ посока Габрово-ВТ.. към 01:00ч.

Коментар

Не съм ама не знам за коя от двете коли става дума Бравото е при мен в Казанлък ,а Мареата е на Търновско.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X