Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maiska написа:
    Тъмно синьо (черно) браво СА 0778 със стикер на форума - на ул. Кирил и Методий и ул. Странджа в София- днес към 14 часа - веднага да си признава кой е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И другия път ще пием кафе
    :D Най-после някой да ме види. Аз там си живея. За кафето - няма проблем.П.С. Благодаря, че не си отбелязала колко е мръсно.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

бяло браво HGT със сткерче на форума пред Кауфланд около 19.30
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Тъмно синя Мареа с номер 5899 в Смирненски блоковете срещу супермаркет Лекси.Всеки ден се паркираме Фиат до Фиат, дали е от форума се чудя?
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Vaskobravo ти ли се разкарваше по "Брезовска" към обед .... Един червен багажник ми привлече погледа от "Italy"
          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

аз :D работя точно до"Итали" и отивах да изкъпя бравока.другия път да се обадиш ей
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Снощи в Люлин 1 синьо Пунто МК1 с абартови прагове много ми хареса да си признае от форума ли е
              Punto 1.4 gt

Коментар

Много, ама много често засичам черно "Пунто 2" с три врати и регистрационен номер 0103 в Надежда

Коментар

Черно Браво СА 0309 май или нещо такова със залепен стикер отзад вляво на Симеоновско шосе посока околовръстното към 18:30? Коййй.... Бях със зеления дракон встрани на аварийки (още нямам стикер)
                  FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Преди малко към 18.10 пред ВМА на спирката тъмно синьо браво се правеше на Дрифт Кинг Много хубаво ама точно в тия часове и пред пешеходната пътека айде нема нужда
                    Punto 1.4 gt

Коментар

Колегата Kilеr_4о беше забелязан към 18:30 на кръстовището на Гладстон и Сан Стефано Колега при срещата с кучето ли загуби преден ляв тас
                      RIP Bravo 100 16V
                      Audi A4 2.5 TDI

Коментар

Синя Брава днес по обяд по пътя Варна - Бургас. Почти през целия път ме следва неотлъчно, а аз не съм от най-бавните Не запомних номера, но на предната броня имаше лепенка на пеперудка.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

От два дни виждам колегата abarth77 в Ямбол,паркирал пред блок 66 в Граф Игнатиев.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Ми сутринта на Пушкин до кръговото видях един колега с браво сивкаво на цвят СА 0852 имаше си и стикерче отзад, даже се спогледахме за момент, аз бях пеша. Тамън излизаше от тротоара. Да си казва бързо кой е. :D
                            FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

час: 19:53ч.място: Тунела на Люлин в посока Люлинзасечен: Kluchar с неработещ десен стоп
                              Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

dobrotic написа:
                                Ми сутринта на Пушкин до кръговото видях един колега с браво сивкаво на цвят СА 0852 имаше си и стикерче отзад, даже се спогледахме за момент, аз бях пеша. Тамън излизаше от тротоара. Да си казва бързо кой е. :D
                                Там ми е офиса и това Браво го гледам всеки ден, много е гледано, моята кола също седи там, но колегата не се обажда... Да се обади! :D
                                Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                                www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
                                X