Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес кам 14.00ч. на ул. Лидице бяло Браво с надпис на задното стъкло с пазарджишка регистрация. Да си признава кои е
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

fihi написа:
      maiska написа:
      Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
      Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.
      А бравото случайно да е със 17-ки в момента....аз го познавам...ама май май не влиза във форума
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

maiska написа:
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ааааа страхотно, ти си го зарибил, само дето още не е разбрал че ще почнат да му свиркат разни фиати отляво и отдясно
        Tой вече беше със големия стикер, аз му оставих малък стикер(от кръглите).
        Geraka написа:
        А бравото случайно да е със 17-ки в момента....аз го познавам...ама май май не влиза във форума
        Да ти кажа честно, не обърнах внимание дали е със 17-ки.

Коментар

svetkos_ написа:
          iceflame написа:
          Зеленикаво Браво до светофара на УНСС посока зала "Христо Бтотев" с малък стикер на предния прозорец. Колата беше с номер СА 1993 ХС
          Беше спряло пред аптеката след светофара. Много красиво.
          аз съмм аз съмм само че съм само със С благодаря за комплимента от сърце
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Junkey написа:
            Днес кам 14.00ч. на ул. Лидице бяло Браво с надпис на задното стъкло с пазарджишка регистрация. Да си признава кои е
            това е колегата dikanio :D
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Мен някой не ме ли вижда с детската количка из квартала? (освен Светкос) Още не съм й сложила стикер,но обещавам в най-скоро време да го сторя.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Мен някой не ме ли вижда с детската количка из квартала? (освен Светкос) Още не съм й сложила стикер,но обещавам в най-скоро време да го сторя.
                Усещам, че дилемата измежду малък и голям стикер ще бъде голяма... Иначе днес видях един колега сутринта на бул. Прага на светофара с много готино Типо с големия стикер отзад. Нещо говореше по едно време с шофоьор на едно БМВ 3-ка с много лъскави джанти. След това на Първа инвестиционна банка, след кръстовището за към кат, но в посока Ст. град едно сиво Стило с номер 1948. Хубав номер . И сега, преди около 15 минути видях СокОтПраскова, ама бях далече, а тя явно гбързаше и я изпуснах, за да се поздравим. Купуваше я зеленчук, я плод от едно място в Борово. После засече една червена баничарка . Беше с цайси и вързана коса. Тримата да си признават без бой! :D
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Вчера след обяд Калоян от Алфа Форума. Засякохме се в Поморие- след Несебър
                  Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

А ето и още един екземпляр дано някой си го познае Обзор до един от хотелите

Коментар

Третият герой нямаше как да го снимам - бяхме вече в завоите от Бургас към Варна към 21:30 вечерта - ама то такова пресвяткане с фаровете няма бе! Видях само че беше марея комби. Първо се изнервих че тоя толкова бърза и после го пуснах напред, а нашия продължава да мига отзаде.Чак като се върнах във Варна се осетих че е някой от форума.Да си признава без бой

Коментар

Тоя с Типото от Гудиър форума или от Кока-Кола форума е!?

Коментар

днес пред 8ма сграда в Бизнес Парка видях Мареа с номер А 1168 (примерно) и големия стикер. Шофьора отдалеч ми заприлича на Явор Митев, но не съм сигурен...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ако е бил брадясал, той е!

Коментар

coolboby написа:
                              Тоя с Типото от Гудиър форума или от Кока-Кола форума е!?
                              От shell форума :D
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А Сони форума?Като гледам флагчетата може и от на ООН форма да е
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X