Huku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес в 19:10 на чешмата по пътя за железник мина колегата Живко.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
svetkos_ написа:iceflame написа:Зеленикаво Браво до светофара на УНСС посока зала "Христо Бтотев" с малък стикер на предния прозорец. Колата беше с номер СА 1993 ХСFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
maiska
Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Коментар
-
fihi
maiska написа:Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Коментар
-
maiska
fihi написа:maiska написа:Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Коментар
-
Днес сутринта към 9 часа в големия качамак по околовръстното колега с нова FIAT 500, регистрация СА3053 и малък стикер отзад над задната чистачка. Не съм свиркал или жестиколирал, карам все още без стикер, а и обстановката беше достатъчно инфарктна. Ако прочете да си каже.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар