На 1.05 в ранния следобед,на излизане от Стара Загора (към Бугас), карах след тъмно Браво РВ8848 със малък и голям стикер на задното стъкло. Кой ли е колегата
PA 8848 BA е колега. Що не свирна, поне щяхме да се запознаем :D Преди около час и малко на излизане от паркинга на 4-ти блок на ТУ засякох колега със светло Браво (син/сив) с големия стикер на задния прозорец. Номера беше СА 8881 и нататък не го запомних, но имаше надпис STEEL на задната колона.
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Тъмносиньо браво ЕН4607ВА на Борово до пазара. Два дена го засичам паркирано там. Колега, много добре стои стикерчето. Не предполагах, че толкова бързо ще го сложиш.Поздрави!
Преди два дена на светофара на НДК(McDonald’s) към Орлов Мост...синьо Браво с № С или СА 29-26 ВС с големия стикер на задното стъкло.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Те на т’ва викам аз красавици.А ето и кой беше паркирал на 5м. от красавиците
А и ако и аз бях още с Бравока, който си седеше всеки ден пред блока отзад на снимката и дори съм го спирал на големия паркинг до една от бравите... щяхме да цепнем мрака
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Вися си вчера в задръстванията и през 6-7 коли зад мене в съседната лента гледам блести ксенон, заглеждам аз синьо браво и така както си зяпах гледам колега ръкомаха ли ръкомаха вътре... Как ме видя, че гледам в огледалото... да си казва кой беше, номер не успях да видя...
Не четеш. Май е бил BolgAryan. Виж през две мнения нагоре.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Тъмно синя Брава с два стикера на задното стъкло днес около 10:00 по Опълченска. На Руски паметник пое към Пирогов. На колегата му беше трудно да си избере лента
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар