RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
style34 написа:RoMeO_156_GTA написа:Черен Фиат Купе с номер САFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
loop написа:Днес видях la squadra azzurra, докато беше в бокс-а, или май по-точно си тръгваше, че даже дадох на заден, за да може и той да ме види.. тццтAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
svetkos_ написа:Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.
Коментар
-
valieta написа:svetkos_ написа:Колежката valieta днес сутринта към 9.30 часа на ст. Славия. Явно изпращаше юношите за Сърбия. А пък може и тя да се е метнала на автобуса за турнира. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тя ще си каже какво е правила там. :D Аз бях с белия лебед, че моето пиле вече не е мое.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Светло синьо Браво с номер 9696 (мисля беше), вчера около 19.30 - 20.00 часа излизаше от паркинга срещу Търговския център в ОК1. Имам подозрения, че заподозряният се казва Андрей и е пенсионирам футболист. Имам и подозрения, че вече сме си писали на лични, но все още не мога да потвърдя. Едно е ясно - както колата, така и собственикът са от блока на спирката на 102, 11 и 60. Хайде да си казваNOW: ???
Коментар
-
fihi
svetkos_ написа:........
Коментар
-
Вчера около 5:30 на OMV Студентски Град засякох клега със синя Брава (с малък надпис www.fiat-bg.org на задното стъкло). Зареждаше газ, но ние тъкмо тръгвахме и тогава го забелязах, че е от форума.Поздрави колега
Коментар
-
fihi написа:svetkos_ написа:........NOW: ???
Коментар
-
fihi написа:Нещо не ти е чиста работата в последно време Все колешки засичш по улиците. На едната гумата, с другата изпращате автобуса, За следващата не ми се мисли к’во ще е.... Всичко е в кръга на шегата.svetkos_ написа:... моето пише (Фиат-а) го продадох.
Коментар
-
ogi28b написа:fihi написа:Нещо не ти е чиста работата в последно време Все колешки засичш по улиците. На едната гумата, с другата изпращате автобуса, За следващата не ми се мисли к’во ще е.... Всичко е в кръга на шегата.svetkos_ написа:... моето пише (Фиат-а) го продадох.NOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар