Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

silversony написа:
    Кой е колегата :виждал съм му снимки на колата из форума.. местоположение :писта София / Омв
    Виж по-долу! Ни съм клюкар-колата ме кефи, затова я запомних! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2525&start=720

Коментар

Снощи към 11 колега с червено Пунто софийско 637. (забравих половината букви и цифри) с големия стикер беше засечено в подлеза под Цар Борис по Акад Гешов. Аз бях дегизиран с Опела на баща ми и въпреки святкането колегата не реагира
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
        Снощи към 11 колега с червено Пунто софийско 637. (забравих половината букви и цифри) с големия стикер беше засечено в подлеза под Цар Борис по Акад Гешов. Аз бях дегизиран с Опела на баща ми и въпреки святкането колегата не реагира
        Аз съм бил колега. Видях че някой ми святка но реших че пак някой ме псува . Иначе номера е С3647МН. Между другото теб много често те засичам паркирал в УНСС на паркинга при банката ДСК, но вече има колчета и там.
        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
        ...and justice for all

Коментар

deadairplane написа:
          blagun написа:
          deadairplane написа:
          blagun написа:
          Вчера бяло типо - "форумско" с номер 2524 или нещо такова, преди Горни Богоров и след това, искам да се оплача от него и карането му с превишена скорост, натоварен догоре с багаж!!!
          Най после те хванах, при това мина на светофара на жълто и червено Номера се вижда перфектно, чакам си наградата дето беше обявена
          На снимката ясно се вижда как съм спрял... виж стоповете В същност каква беше наградата?! Според мен, тази снимка е направена на фотошоп... Аз там, където си снимал не минавам
          Има свидетели от форума могат да потвърдят. Всъщтност те направиха снимката, аз карах Така, че не се измъквай. А и недей да твърдиш, че не минаваш през най-голямото кръстовище в околността на мястото където живееш никой няма да повярва ПС Фотошоп няма инсталиран на никой от комповете ми. Все пак съм сисадмин а не уебдизайнер
          Я да видим кой кого изненада днес
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Събота вечерта (около 18:30), Брава цвят бордо с малкия стикер на задното стъкло, тъкмо паркираше във вътрешния паркинг на завод Електроника. Не запомних регистрацията, но не беше софийска
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Днес в 07.30/ч. в тунела на Люлин бяло Браво с малкия стикер отзад - свирнах на колежката, но май не ми обърна внимание и едно браво бордо в Дружба с колегата се поздравихме.
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коментар

Коментар

Emzo,днес в 18:00 до ОМВ дето е до автогарата.Пак беше замислен и пак не ме видя !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Видях те бе, излизаше от ОМВто, ама един цървул се беше залепил плътно зад мен и нямаше да мога да те пусна без ония да ми цунка задникЪ
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

днес на раковска посока сточна гара, към 16:40. тъмна мареа комби. номера С 62...нещо си не успях да го загледам хубаво в задното гледало, но беше с големия стикер отзад. свирнах но като че ли говореше по телефона ПОЗДРАВИ !!!
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Днес към 17.30 малко след надлез надежда се поздравихме с колега от форума с бежава брава с големият стикер. Кой беше колегата ? Хаха, колега в началото направи страшна физиономия докато разбреш защо ти свиркам.
                          Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Преди малко на ул.Хаджи Димитър в посока центъра бе забелязано червено типо СТ****ТТ с големия стикер.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Преди малко на ул.Хаджи Димитър в посока центъра бе забелязано червено типо СТ****ТТ с големия стикер.
                              Абе къде се засичате,Аз цял ден обикалям из града и не мога да засека никой.Може би защото движим три коли от форума та затова.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

рацер със синьо Пунто, който в 18:00 се заби отзад на камион спрял пред кръговото на Метро в Тракия. (Пловдив)Някой от форума ли е?определено не му работеха добре предните спирачки.а и предния капак май беше току-що сменен - друг цвят..... пак ще се сменя.иначе шофьора си беше добре, само силно ядосан на себе си.

Коментар

Working...
                                X