Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Junkey написа:
    Всеки ден пътувам по този маршрут по това време . Видях вчера, че ме загледа ама се чудех защо .
    Загледах те, защото видях Фиат зад мен и ми се стори познат от някои снимки от форума, а аз уж доста помня лица. Може цял месец да не запомня името на някого, но физиономията му веднага е запаметена Той и приятелят ми до мен се чудеше що зяпам назад, а не тръгвам на зеленото, та трябваше да му обяснявам, че май си от форума и го карах да гледа дали колата ти има стикер.Е вече ще знам, че си ти и обещавам да не те заглеждам, а да те поздравявам

Коментар

Вторник видях някой колега на паркинга на Алати в Пловдив,колата беше сиво Браво със малкия стикер.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

No_Name написа:
        Junkey написа:
        Всеки ден пътувам по този маршрут по това време . Видях вчера, че ме загледа ама се чудех защо .
        Загледах те, защото видях Фиат зад мен и ми се стори познат от някои снимки от форума, а аз уж доста помня лица. Може цял месец да не запомня името на някого, но физиономията му веднага е запаметена Той и приятелят ми до мен се чудеше що зяпам назад, а не тръгвам на зеленото, та трябваше да му обяснявам, че май си от форума и го карах да гледа дали колата ти има стикер.Е вече ще знам, че си ти и обещавам да не те заглеждам, а да те поздравявам
        Колежке, извинявам се, но ти къде работиш .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Вчера видях синьо пунто 2 , ДКН СА 4227 ХХ, в редута до училището, малък стикер отзад, и голям на задното ляво стъкло. Опитах с търсачката, и според номера - пунтото и преди е споменавано в тази тема, но няма начин да я преровя за да го търся. Та кой е?

Коментар

ogi28b написа:
            Вчера видях синьо пунто 2 , ДКН СА 4227 ХХ, в редута до училището, малък стикер отзад, и голям на задното ляво стъкло. Опитах с търсачката, и според номера - пунтото и преди е споменавано в тази тема, но няма начин да я преровя за да го търся. Та кой е?
            Който не е бил на срещата на Милеви Скали няма как да знае на кого е.http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/14_0...mlКолата е на колегата техноарт, или по скоро на жена му - Много готини хора.

Коментар

На Паркинга (улицата) при НСА, която води към УНСС - Сиво Пунто с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задния ДЖАМ. СА 4047 ?? или нещо от този род. Вчера сутринта/около обяд беше спряло там. Да си казва кой е и къде учи!
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                На Паркинга (улицата) при НСА, която води към УНСС - Сиво Пунто с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задния ДЖАМ. СА 4047 ?? или нещо от този род. Вчера сутринта/около обяд беше спряло там. Да си казва кой е и къде учи!
                Тамън се зарадвах, че е моето ма НЕ. Да и моето е сиво и онзи ден бях там ма явно и друг е бил
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
                  svetkos_ написа:
                  Тамън се зарадвах, че е моето ма НЕ. Да и моето е сиво и онзи ден бях там ма явно и друг е бил
                  Ам, беше спряно точно след завоя (голямата дупка) от дясно по посока на движението с предницата към УНСС. Пък кой е бил, нямам си и на идея. Ама мисля, че това беше номерът.

Коментар

Ако е било Сиво 4 врати с деформиран преден десен калник съм аз ма номера ми С 3864 ХР тъй че на дали Нищо де огелждай се около УНСС

Коментар

TAIF написа:
                      Ако е било Сиво 4 врати с деформиран преден десен калник съм аз ма номера ми С 3864 ХР тъй че на дали Нищо де огелждай се около УНСС
                      E, не беше такова, пък и не съм захождал да оглеждам. Иначе ще се оглеждам, макар да нямам път натам.

Коментар

:D значи да казва кой е колегата, можи да се окажем състуденти.

Коментар

вчера в рамкте на 1 мин видях ilkor и GTipoИлко ме видяза Жоро не съм сигурен, въпреки че му направих път :D
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Днес към 13:15 преди тунела посока Люлин, до кино Арена запад, колега с тъмно синьо или черно браво с 2-та стикера.Номера започваше с ЕН...
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Аз всеки ден по това време съм там. Прибирам дъщеря си от училище.

Коментар

Кой е колегата :виждал съм му снимки на колата из форума.. местоположение :писта София / Омв

Коментар

Working...
                                X