1115 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Dandy написа:Ichkin написа:Днеска засякох колегата с таксито 3-седеалково Разбира се паркирал в тип "Ichkin" да си лафи с колегите ... да знаеш, че тия дет киснат там кат ме запушат другия път кат спирам до банката че ги изтепамFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Geraka написа:Браво с номер СА8881.. с големият стикер на кръстовището, което е баш на Семинараията след голямото кръстовище посока центъра.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Geraka написа:Браво с номер СА8881.. с големият стикер на кръстовището, което е баш на Семинараията след голямото кръстовище посока центъра.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колегата Junkey със зеленикаво Браво и номер СО 1613 ... или нещо подобно ли е? Питам, защото не ми се рови из стари теми, за да направя справка, но мисля, че преди около половин час беше засечен на светофара на Ботевградско шосе след гара Подуяне и замина към Хаджи Димитър. Ако е той, искам да му се извиня, че го забавих с 2 секунди на светофара. Просто не видях, че е светнало зеленото, понеже зяпах в огледалото мислейки си, че този човек съм го виждала някъде из снимките във форума. ПС Ей като видя Фиат и само зяпам и се разсейвам. Дано не направя някъде беля
Коментар
-
No_Name написа:Е значи днес съм видяла него нищо, че той не знае, че колежка от форума го е видяла Аз си нямам стикер, но за сметка на това се заглеждам по колегите с фиат, за да видя дали някой не е от форума.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
No_Name написа:Junkey написа:Да не си с едно червено браво с тъмни прозорци .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар