Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1115 написа:
    Ewing написа:
    както ми е тръгнало, до преди 1 месец, никой, никъде не бях засичал и съответно и мен никой,докато клегата wazmo повлече крак в добирят смисъл, а днес 2ма номер 1: светло сиво пунто МК2 по пулевард Ситняково при новостроящия се мол към 11:00-11:10, с голямия стикер в доната част на съклото. аз докато се усетя и ме изпревари набързо. подсвирнах и аз след това но не знам колегата дали ме чу . Поздрави ....)
    Колегата не те чу, но те мерна ама бързаше както винаги .
    то и мойто свиркане беше едно вяло вяло, нестига че ми се спеше ами пък и тамън се престроявах покрай строежа, и не можах да скоча на клаксона както си му е реда за следващият ще се постарая :P
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Dandy написа:
      Ichkin написа:
      Днеска засякох колегата с таксито 3-седеалково Разбира се паркирал в тип "Ichkin" да си лафи с колегите ... да знаеш, че тия дет киснат там кат ме запушат другия път кат спирам до банката че ги изтепам
      Тия 3 неща: колега с такси, банка и запушване свързвам с Булбанк в Студентски град, където правят пътя ? Или греша
      Не, не - на руски паметник ЦКБ и Булбанк дет са - е там уж има паркингче за клиентите и отзад кат спре някой по дълъг не мога да изляза, а отпред като седнат тия на седянка не моа ги намера си мръднат колите
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Браво с номер СА8881.. с големият стикер на кръстовището, което е баш на Семинараията след голямото кръстовище посока центъра.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
          Браво с номер СА8881.. с големият стикер на кръстовището, което е баш на Семинараията след голямото кръстовище посока центъра.
          това браво и аз съм го засичал 2-3 пъти вече кеф откакто съм по често в София засичам доста колеги
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            Geraka написа:
            това браво и аз съм го засичал 2-3 пъти вече кеф откакто съм по често в София засичам доста колеги
            Бе аз не бях с Бравото, ами с Аудито на приятелката и се чудехдали да му свирна, но кой знае какво щеше да си помисли :D Трябва да лепна един стикер на Аудито аз
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

днес към 10:45 по Симеон Велики колегата soulkeeper и малко след това колегата с TAXI-то
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

FIRE 8V написа:
                Онзи ден до "Кошарите" или както се казва сега заведението видях спряно черно Bravo с рег.№ СА 3279...нещо си, не успях да запомня точно със форумски стикер на задното стъкло.
                Опааа, аз бях там пихме кафе с една девойка
                Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Geraka написа:
                  Аз съм @kiselo ти ли беше случайно в понеделник на околовръстното, който ми свирна?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колегата Junkey със зеленикаво Браво и номер СО 1613 ... или нещо подобно ли е? Питам, защото не ми се рови из стари теми, за да направя справка, но мисля, че преди около половин час беше засечен на светофара на Ботевградско шосе след гара Подуяне и замина към Хаджи Димитър. Ако е той, искам да му се извиня, че го забавих с 2 секунди на светофара. Просто не видях, че е светнало зеленото, понеже зяпах в огледалото мислейки си, че този човек съм го виждала някъде из снимките във форума. ПС Ей като видя Фиат и само зяпам и се разсейвам. Дано не направя някъде беля

Коментар

No_Name написа:
                      Колегата Junkey със зеленикаво Браво и номер СО 1613 ... или нещо подобно ли е?

Коментар

Я бързо да си признава кой беше колегата със зеленото софийско Браво, когото видях около 19 часа в Свети Влас. Имаше голям стикер на задното стъкло, но номера не видях.

Коментар

Е значи днес съм видяла него нищо, че той не знае, че колежка от форума го е видяла Аз си нямам стикер, но за сметка на това се заглеждам по колегите с фиат, за да видя дали някой не е от форума.

Коментар

No_Name написа:
                            Е значи днес съм видяла него нищо, че той не знае, че колежка от форума го е видяла Аз си нямам стикер, но за сметка на това се заглеждам по колегите с фиат, за да видя дали някой не е от форума.
                            Да не си с едно червено браво с тъмни прозорци .
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
                              Да Ако пътуваш по-често по това време по този маршрут, значи може да се засечем и друг път.

Коментар

No_Name написа:
                                Junkey написа:
                                Да Ако пътуваш по-често по това време по този маршрут, значи може да се засечем и друг път.
                                Всеки ден пътувам по този маршрут по това време . Видях вчера, че ме загледа ама се чудех защо .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X