gamencerista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:lud_vaso написа:Вчера в края на работният ден, на излизане от Бизнес парка, колегата bachev ако не се лъжа, сиво браво с голям стикер на задното стъкло. Поздравихме се.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
deadairplane
-
lud_vaso написа:Вчера в края на работният ден, на излизане от Бизнес парка, колегата bachev ако не се лъжа, сиво браво с голям стикер на задното стъкло. Поздравихме се.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:lud_vaso написа:Вчера в края на работният ден, на излизане от Бизнес парка, колегата bachev ако не се лъжа, сиво браво с голям стикер на задното стъкло. Поздравихме се.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
Днес към 10 без 20 малко след гара Пионер посока Семинарията колега с тъмно Браво с номер ЕН 9984 ВВ с големия стикер.Около 1 на светофара на семинарията с ляв завой колега с Браво (сиво-бежово) с кръглия стикер от ляво на задния прозорец с номер ВН 7778 ХХ.Идвамата със сигурност не сте ме видяли, защото бях в 94. Та кои са те?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Днес на бул. Дундуков ми свирна едно светло сиво браво с големия стикер отзад ... кой/коя беше, че ми се видя колежка?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар