Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    svetkos_ написа:
    С тази габровска регистрация само на колегата ФИХИ ми мяза, ама не си спомням номера. А мен няма ли кой да ме види. radoslavp, толкова ли нямаш път покрай на Хонда ШоуРума, почти всеки ден си спирам отпредм пешаходната. :D Е, сега известно време няма да спирам де, но принцино съм там. :D
    не е ФИХИ неговия почва с ЕВ01 ....
    Този номер е на Бравата на Ирка. Която до скоро беше наша, но откакто взехме Мареата и продадохме Корсата, Бравата е нейна., нищо че регистрацията е габровска.

Коментар

fihi написа:
      radoslavp написа:
      Днес съвсем случайно мернах колега с тъмно синя Marea, регистрационен номер ЕВ9301АР с малкия стикер на задна лява врата. Колата беше спряна в Борово отстрани на първата спирка на рейс 204, да си казва дали сме съседи или инцидентно е бил там.
      Там живее моя шеф. Сутрин отивам там, оставям колата и изчезваме по обекти с пасата на шефа. Но да отбележа, там можеш да ме видиш или през уикендите или когато съм отпуска от основната ми работа.P.S. Между другото, ти си първият видял Мареата. До сега са ме засичали само с Бравата на Жена ми.
      Лъжеш , лъжеш :D :D Може ти да си ми я показал , но я видях (рофл) ... ти.. сподели на лс или по телефона какво сте решили , че утре е сряда.. :P

Коментар

silversony написа:
        Лъжеш , лъжеш :D :D Може ти да си ми я показал , но я видях (рофл) ... ти.. сподели на лс или по телефона какво сте решили , че утре е сряда.. :P
        Поне разбра какво съм имал прегвид.

Коментар

Ясна е работата, еми дано някой път поне за едно здрасти се засечем. Моята кола обикновенно седи на две пресечки от мястото където беше спрял, само че е без стикери. Харесвам идеята много и се оглеждам за колеги, но настръхвам при мисълта за каквато и да било лепенка по колата си.
          '08 Alfa Romeo 147 Q2
          ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

krasio_79bs написа:
            mnpenchev написа:
            ntodorov написа:
            Sev написа:
            mnpenchev написа:
            Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форума
            бях до теб на светофара за Созополсвирках, но не ме видя :D ...май беше в сряда
            Абе хора, и аз там видях Пенчев. Аз бях на срещуположния светофар - от Созопол. Беше към 11.30 часа. Там е "гъмжало" от съфорумници. Съжалявам, че не бях с ФИАТ -а. Деня беше сряда. Прибирах се от Черноморец - посока М.Рудник. И Ичкин е бил там. Били сме хора за едно каре.
            Тогава бях толкова спрял, че ако не беше жената нямаше да видя никой, свиркайте повече другия път. Иначе за първи път някой ме вижда, аз не се спирам да хайманосвам и не засичам никой съфорумец.пп сега като чета ми става ясно,че сте ме видели като отивам към Черноморец, а с Ичкин се засякохме там на връщане.
            Айде недей лъга колегите,аз като ти свирих до свободния,забрави ли? Или като се почерпихте на сватбата забрави.И май не видях стикер на Стилото ти,я си лепни един голям стикер на задния джам да се познаваш от далече
            Не съм не съм забравил ама след сватбата ми се размъти сивото инак стилото има голям стикер на задното стъкло и малък на задно дясно

Коментар

FIRE 8V написа:
              Bravo-то на "Junkey"в Петък(21.08.) на ул."Марагидик"
              Ти пък къде си минавал оттам??? Защо не звънна да пием по кола .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Joro написа:
                Днес видях едно уно турбо-червено варненско в нашата морска градина, с доооста голям интеркулер отпред. Някой да си го припознава?
                това е адаша Димо ама той май не влиза тук

Коментар

Днес сутринта към 9 на входа на Бизнес парка до 9та сграда. Колега с лъскаво, тъмно синьо браво със малък стикер на задното стъкло, регисртацията беше ВТ ако не се лъжа. Влезе на -2 или -3. Да си признава веднага.
                  Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
                  www.dolni.org

Коментар

Днес, видях тъмно Браво А 7173 или А 7371 (с форумски стикер ). Беше на светофара М.Рудник - Созопол - пристроен към ул. Чаталджа. Свирнах и махнах на колегата, но естествено той не ме "разпозна". Бях със син Форд Торнео. Колегата беше със спътник, който отреагира на поздрава. :D ПС: Свирнах на колегата за да е в час със "срещата". Не съм очаквал да ме разпознае, но очаквам да се сети за ситуацията. Бяхме пристроени през една лента.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

едно тъмно синьо ли?
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        едно тъмно синьо ли?
                        Мисля, че да.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

и аз съм го засичал този колега. изпреварих го за да му свирна а той си помисли, че искам да са гоним и отпраши
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ntodorov написа:
                            Днес, видях тъмно Браво А 7173 или А 7371 (с форумски стикер ). Беше на светофара М.Рудник - Созопол - пристроен към ул. Чаталджа. Свирнах и махнах на колегата, но естествено той не ме "разпозна". Бях със син Форд Торнео. Колегата беше със спътник, който отреагира на поздрава. :D ПС: Свирнах на колегата за да е в час със "срещата". Не съм очаквал да ме разпознае, но очаквам да се сети за ситуацията. Бяхме пристроени през една лента.
                            A7371 аз го видях в Черноморец преди двайсетина дни. Я да пише кой е
                            FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Коментар

Днес около 18.20 по ул. Оборище, а после по бул. Левски посока СУ и зави към Парламента тъмно синьо Браво с голям форумски стикер СА3279 да си признава, кой беше! :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X