kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
fihi написа:radoslavp написа:Днес съвсем случайно мернах колега с тъмно синя Marea, регистрационен номер ЕВ9301АР с малкия стикер на задна лява врата. Колата беше спряна в Борово отстрани на първата спирка на рейс 204, да си казва дали сме съседи или инцидентно е бил там.
Коментар
-
fihi
silversony написа:Лъжеш , лъжеш :D :D Може ти да си ми я показал , но я видях (рофл) ... ти.. сподели на лс или по телефона какво сте решили , че утре е сряда.. :P
Коментар
-
Ясна е работата, еми дано някой път поне за едно здрасти се засечем. Моята кола обикновенно седи на две пресечки от мястото където беше спрял, само че е без стикери. Харесвам идеята много и се оглеждам за колеги, но настръхвам при мисълта за каквато и да било лепенка по колата си.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
mnpenchev
krasio_79bs написа:mnpenchev написа:ntodorov написа:Sev написа:mnpenchev написа:Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форума
Коментар
-
Днес сутринта към 9 на входа на Бизнес парка до 9та сграда. Колега с лъскаво, тъмно синьо браво със малък стикер на задното стъкло, регисртацията беше ВТ ако не се лъжа. Влезе на -2 или -3. Да си признава веднага.Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
Днес, видях тъмно Браво А 7173 или А 7371 (с форумски стикер ). Беше на светофара М.Рудник - Созопол - пристроен към ул. Чаталджа. Свирнах и махнах на колегата, но естествено той не ме "разпозна". Бях със син Форд Торнео. Колегата беше със спътник, който отреагира на поздрава. :D ПС: Свирнах на колегата за да е в час със "срещата". Не съм очаквал да ме разпознае, но очаквам да се сети за ситуацията. Бяхме пристроени през една лента.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Днес, видях тъмно Браво А 7173 или А 7371 (с форумски стикер ). Беше на светофара М.Рудник - Созопол - пристроен към ул. Чаталджа. Свирнах и махнах на колегата, но естествено той не ме "разпозна". Бях със син Форд Торнео. Колегата беше със спътник, който отреагира на поздрава. :D ПС: Свирнах на колегата за да е в час със "срещата". Не съм очаквал да ме разпознае, но очаквам да се сети за ситуацията. Бяхме пристроени през една лента.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар