Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Immortal написа:Malone написа:С два малки стикера, не с един.И с два някакви други стикери ... ИталФест.И с фанелка с емблемата на форума.Само на челото му не пишеше, че е от форума или поне аз не съм видял.Чудя се, дали няма и пижама, чаршафи и слипове с логото на форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
To моя стикер е малко особен - един такъв леко матирано фолио (като се вгледаш отблизо стои като тъмно сив металик) и не се вижда много и до сега никой не ми е казал че го е видял. http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...age_id=3332P.S. Как става тая хватка с линк да излезе снимка . Колко пъти вече се пробвам и нищо. Аз ли нещо не правя както трябва???
Коментар
-
Joro написа:To моя стикер е малко особен - един такъв леко матирано фолио (като се вгледаш отблизо стои като тъмно сив металик) и не се вижда много и до сега никой не ми е казал че го е видял.P.S. Как става тая хватка с линк да излезе снимка . Колко пъти вече се пробвам и нищо. Аз ли нещо не правя както трябва???Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Joro написа:To моя стикер е малко особен - един такъв леко матирано фолио (като се вгледаш отблизо стои като тъмно сив металик) и не се вижда много и до сега никой не ми е казал че го е видял.http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...age_id=3332P.S. Как става тая хватка с линк да излезе снимка . Колко пъти вече се пробвам и нищо. Аз ли нещо не правя както трябва???
Коментар
-
=Rudi= написа:Joro написа:To моя стикер е малко особен - един такъв леко матирано фолио (като се вгледаш отблизо стои като тъмно сив металик) и не се вижда много и до сега никой не ми е казал че го е видял.http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...age_id=3332P.S. Как става тая хватка с линк да излезе снимка . Колко пъти вече се пробвам и нищо. Аз ли нещо не правя както трябва???
Коментар
-
mnpenchev написа:Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форумаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
-
Малоне, от къде го копира този линк? http://forum.fiat-bg.org/files/garagephp_214.jpgТочно това търсех, а все ми излиза това което съм дал по горе за линк (без реален jpg накрая на линка).
Коментар
-
Immortal написа:Malone написа:С два малки стикера, не с един.И с два някакви други стикери ... ИталФест.И с фанелка с емблемата на форума.Само на челото му не пишеше, че е от форума или поне аз не съм видял.Чудя се, дали няма и пижама, чаршафи и слипове с логото на форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Immortal написа:Malone написа:С два малки стикера, не с един.И с два някакви други стикери ... ИталФест.И с фанелка с емблемата на форума.Само на челото му не пишеше, че е от форума или поне аз не съм видял.Чудя се, дали няма и пижама, чаршафи и слипове с логото на форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Sev написа:mnpenchev написа:Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форумаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега, Gamma. Гледайки снимката, която Краси постна и ако колата ти е тази...Днес към 14.00 часа да си спирал на колелото ( първото от София ). компания ти правеше някаква червена кола с вдигнат капак и стори ми се позагряла...Не съм предполагал, че може да е човек от форума.Мареа, като тази с такъв цвят в Бургас е рядкост чини ми се.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар