z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форума
Коментар
-
Вчера 19.08.09 г. засякох градския Пенчев. Видях го на Созополския светофар към 11.30 ч. А 5547 - Стило със стикер - посока Созопол. Аз бях на светофара - престроен за Меден рудник, но нямаше как да ме инициализира. Бях с друга марка кола, а и разбрах, че е той чак като мернах форумския стикер.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
mnpenchev написа:Засякохме се с колегата ichkin на светофара за Меден Рудник, добре че жената го видя да ми каже че е кола от форумаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
jorkos написа:Днес към 10.30 на паркинга на Билата на Опълченска е засеченоleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Забелязано е форумско Bravo към 20.10-20.15 ч. малко след светофара на НДК към ст."В.Левски" с рег. № СА 9456 НХ...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
reter написа:z_sutrov написа:z_sutrov написа:Я да си признае кой си паркира черното Браво с номер А3166 с голям стикер на задния джам в паркинга м/у автогарата и гарата. Беше засечено там вчера и днеска.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар