HLX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mescalin написа:одеве по магистрала тракия ,изпреварих сива брава с голям стикер на задното стъкло. подадох звуков сигнал в знак на поздрав , но колегата се беше вглъбил в шофирането Поздрави !Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Днес, около 18.30 като си тръгвах от паркинга на автото ме бяха заобградили два фиата - марея А3668 и браво и А3166 и двата с големите стикери. Я да си признаят колегите кои са биле и да не би да са си организирали скромна сбирка без да се обадят или случайно се събрахме на едно място. А като спрях един час преди това бях паркирал до едно сиво купе, ама нямаше стикер, и номера не погледнах. Някой с купе да има спомен да е спирал там днес след обяд?
Коментар
-
silversony написа:Здравейте и от мен отново .. в моята разходчица до морето и обратно засякох само 2 форумни :С .. едната беше Пунто ВТ3997 .. което ми свирна , че бяхме отбили по пътя даже не помня къде отбихме.. Другото беше паркирано в Лозенец софийско Браво с номер Са2996 .. не успях да видя нищо в Китен и Слънчев бряг :s ...Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Joro написа:Днес, около 18.30 като си тръгвах от паркинга на автото ме бяха заобградили два фиата - марея А3668 и браво и А3166 и двата с големите стикери. Я да си признаят колегите кои са биле и да не би да са си организирали скромна сбирка без да се обадят или случайно се събрахме на едно място. А като спрях един час преди това бях паркирал до едно сиво купе, ама нямаше стикер, и номера не погледнах. Някой с купе да има спомен да е спирал там днес след обяд?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
spark написа:Тъмносиньо Браво с голям стикер (може пак да е бил reter), май беше и със затъмнени задни стъкла, правеше ляв завой на Трапезица посока кабелния завод около 10ч. Аз обаче бях под прикритие с едно ренде и продължихме направо.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Junkey написа:svilens написа:Светло синьо Браво, регистрация СО ...... в събота сутринта към 10:30-11 по магистрала Хемус - освирихме се взаимноБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар