Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tempras написа:
    Бяла точка, голям стикер, N4162, паркирана срещу 5РСПАБ в Сухата река. Май Ichkin го беше зарязал там. :D
    Ъхъ ... пу за мене И хванете да се научите да се обаждате бе дагоева ... през ден ме вижда някой, до ся почти никой не се е обадил ... Няма да ви изям
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

fihi написа:
      Тъмно синьо Браво СО0725АВ паркирано на "Монтевидео" днес в 8.00ч.
      Bravo 1.6 16V

Коментар

Днес в 13.20/ч. на АМ Тракия на Хепи Пловдив, сива Мареа Уикенд с големия стикер отзад и софийска регистрация, бързо, ама много бързо да казва кой е ! Аз си бях поръчал да обядвам иначе щях, да стана, да го поканя на бира, а пък и колата тъкмо тръгваше от паркинга на Хепи !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          Днес в 13.20/ч. на АМ Тракия на Хепи Пловдив, сива Мареа Уикенд с големия стикер отзад и софийска регистрация, бързо, ама много бързо да казва кой е ! Аз си бях поръчал да обядвам иначе щях, да стана, да го поканя на бира, а пък и колата тъкмо тръгваше от паркинга на Хепи !
          Трябва да съм бил аз. Заредих на Шел и тръгнах, че бързах да се прибирам от море.
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
            kosta написа:
            Трябва да съм бил аз. Заредих на Шел и тръгнах, че бързах да се прибирам от море.
            не видя ли едно красиво типо на излизане от паркинга ? е малко мръсно, но красиво !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз от две седмици по морето и пътищата разглеждам Фиатове за стикери, но видях само едно Bravo А 7371 в Черноморец :D , на 6.08 по обядСъжалявам , но не съм видял Типото
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Кой беше със сребристосиво Браво с ямболска регистрация 94хх или 96хх номера. С малкия стикер и много синеещи фарове . Изпреварих го към 6 вечерта днес между Ямбол и Средец в едно от селата Светлина или Свобода или нещо подобно.
                Brava 1.6 ELX

Коментар

Аз за 10 дни навъртях 2000 км. из България и не видях нито един стикер...
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Коментар

От няколко месеца, все оглеждам фиатките (ще взема да се блъсна някъде като така се заплесвам ) и все не виждам колеги със стикери,но.....това беше до вчера!!!! Вчера в рамките на около час видях цели две фиатчета със стикери 1. Браво със софийска регистрация (мисля, че беше някакво светло синьо) се движеше по булевард Христофор Колумб (София) - около 18.30.2. Мареа с регистрация КН (тъмно червена или винена) на паркинга на Билла в Сухата река (София) - около 19.30. Тъкмо си тръгваше колегата.Аз обаче стикер нямам, защото ще започнете да ми свиркате по улиците, а аз ще се шашкам, че съм направила нещо и ще има да се чудя какво съм сбъркала.

Коментар

В 08:35 Брава с рег. СА 4273 ВР Паркираше на паркинга на Тотлебен34.Колега, обади се някога да пием по кафе.

Коментар

Фиат Брава засечена на Поморие.светла на цвят(сиво ако не се лъжа беше)номера беше нещо СА **** ** , не помня другите.сложихме му с колегата uBoy една бележка на чистачката отпред с поздрав! и на отиване и на връщане само се оглеждам и аз за някой колега , но видяхме само тази брава и едно браво по пътя за карнобат, беше отбило.с малък стикер беше.та това е от мен. колегата с бравата да свирка . поздрави отново ! :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Здравейте и от мен отново .. в моята разходчица до морето и обратно засякох само 2 форумни :С .. едната беше Пунто ВТ3997 .. което ми свирна , че бяхме отбили по пътя даже не помня къде отбихме.. Другото беше паркирано в Лозенец софийско Браво с номер Са2996 .. не успях да видя нищо в Китен и Слънчев бряг :s ...

Коментар

silversony написа:
                              Здравейте и от мен отново .. в моята разходчица до морето и обратно засякох само 2 форумни :С .. едната беше Пунто ВТ3997 .. което ми свирна , че бяхме отбили по пътя даже не помня къде отбихме.. Другото беше паркирано в Лозенец софийско Браво с номер Са2996 .. не успях да видя нищо в Китен и Слънчев бряг :s ...
                              точно пунтото е на колегата uBoy , заедно пътувахме , аз карах зад него малко
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

No_Name написа:
                                2. Мареа с регистрация КН (тъмно червена или винена) на паркинга на Билла в Сухата река (София) - около 19.30. Тъкмо си тръгваше колегата.
                                Това трябва да съм бил аз.
                                FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                                LPG System BRC Just

Коментар

Working...
                                X