Вчера привечер, сребристо браво ме задмина по пътя Бургас-Созопол... Не видях лепенка, но когат ме задмина, смигна с аварийките и отпраши натам, та за това си мисля че е нашенски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
Светлозелена брава в с.Иваняне. Колегата тъкмо я беше измил. Минах покрай него ама беше тръгнал да се прибира и нали съм с изгорял клаксон ми беше неудобно да спирам и да викам :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Днес по обяд в Ст.град се видяхме и поздравихме с колегата Дънди ,а малко по-късно в банишора се разминах с едно синьо пунто МК-1 с номер РК 0314 или нещо подобно .Беше с кръгъл стикер от ляво по средата на задния прозорец.Да си признава кой еMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Vladim написа:Вчера около 21.45 на Тракия посока София и влизо до Вакарел изпреварих светло сива, или светло синя Брава с малък форумски стикер. Не видях добре цвета на колата, защото изпреварвах със 130 и зяпах за стикер!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
jorkos написа:Вчера около 19.00 на Цариградско шосе малко преди Окръжна Болница е засечена сива Брава РВ 47.....с големия стикер.Да си признава кой еFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар